Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan juthatok el Innsbruckba...

Hogyan juthatok el Innsbruckba a következő módon?

Figyelt kérdés

Szeretnék az Innsbruck közeli hegyekben biciklizni,mivel van rengeteg kerékpárút és rengeteg látnivaló!

Ezért az lenne a kérdésem,hogy Innsbruckig,hogyan lehet a biciklimmel együtt eljutni?

Előre is köszönöm minden kedves embernek a segítségét aki próbál nekem segíteni!

Üdv:..

2010. ápr. 18. 21:06
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Kerékpárral legkönnyebben vonattal tudsz eljutni Innsbruckba.Felárat biztosan kell fizetned a bicikliért.Itt az oldal belinkelem neked a Vonatot amelyikkel el tudsz menni.És itt árakat menetrendet is találsz.Nagyon jó utazást kívánok , biztos jól fogod magad érezni.

2010. ápr. 19. 21:51
 2/5 anonim válasza:
Itt a link amit ígértem: [link]
2010. ápr. 19. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,hogy segítettél,de egy problémám van ezzel kapcsolatba!

Amely vonatok mennek Innsbruckba azokon egyiken se lehet kerékpárt szállítani!

Legalább is én úgy láttam,hogy nem jelzi,azt hogy lehetne!

Üdv...

2010. ápr. 20. 16:23
 4/5 anonim válasza:
Akkor ha így van hogy nem lehet szállítani bringát,osztrák vonatot kell választanod azokon tutira lehet.
2010. ápr. 21. 09:15
 5/5 A kérdező kommentje:

értem!

nagyon köszönöm mégegyszer a segítséged!

majd keresek valamit!

Üdv:..

2010. ápr. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!