Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan kell átszállni egy...

Hogyan kell átszállni egy repülőtéren? Én a nyáron Müncheni átszállással fogok utazni és nem igazán tudom hogyan működik ez.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Leszállsz a Pesti gépről,megnézed a másik reptéren,hogy honnan indul a géped oda mész a kapuhoz és várod,hogy beszállhass:))

Ne aggódj.Én mikor először repültem akkor Frankfurtban kellet átszállnom.Nos én leszálltam a gépről és elindultam a beton placcon(a reptéren):))

Egy gépen jöttem Szujó Zolival meg egy operatőrrel.Nos a Zoli rendkívül kedves volt mert utánam rohant,hogy ez a reptér és egy buszra kell felszállni ami ott áll,és az visz be:-))

Nagyon ciki helyzet volt,de Szujó meg baromi jó fej volt:-))

Égtem mint egy darab papír:-)))))))))))))

2010. ápr. 17. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Megérkezel, attól függően, hogy mekkora géppel mész be, vagy folyosó, vagy kis buszozás előtte. Az útleveleket lecsekkolják, tovább mész, keresel monitorokat. Ha bárhol Transfer táblát látsz (vagy akár csak rajzolva, ahogy 2 gép között van egy manusz), kövesd. A monitorokon ki lesz irva, hogy hányas gate-ről indul az IDŐPONT-VÁROS-JÁRATSZÁM-KÉSIK-e. Tegyük fel, hogy B17-es gate lesz a tied. Keresel táblákat, hogy A1-20, A21-40, B1-20, B21-40, akkor értelemszerűen a 3.on mész be. Ugyanigy tovább amig megtalálod. Ott megnézik a beszállókártyádat (úgyhoogy baromi jó helyre tedd a ferihegyen kapott papirokat, és ki ne dobd), és bekisérnek.

Hamar belejösz.

2010. máj. 2. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:

A kérdés már csak az, hogy mivel történik az utazás és hogy a repülőjegy egy jegyben van-e kiállítva (tehát be tudsz-e jelentkezni Ferihegyen (vagy az induló állomáson) a teljes utazásra.)

Ha egy jegyként (átszálló utas vagy) van kiállítva a jegy, akkor könnyebb dolgod van, a csomagot Ferihegyen adod fel, és a célállomáson veszed fel, a beszállókártyákat pedig Ferihegyen a teljes utazásra megkapod.

Azonban ha több önálló repülőjegy van, főleg ha nem is azonos a légitársaság, akkor kérdéses, hogy Ferihegyen be tudsz-e úgy jelentkezni, hogy a csomagod végigutazzon és megkapd a beszállókártyákat is a teljes utazásra. Ekkor előfordulhat, hogy a transzferállomáson érkező és nem átszálló utas leszel, azaz fel kell venned a csomagod, be kell lépned az adott országba, majd be kell jelentkezned a repülőre újra (feladni a csomagot, átvenni a beszállókártyát), a poggyász- és utazási iratok vizsgálata után pedig felszállni a következő gépre.

Ha fapadossal utazol, akkor MINDEN ESETBEN véget ér az utazásod a transzferállomáson, azaz az előbb vázolt be- és kilépési procedúrát végig kell csinálni.

2010. máj. 2. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Kijössz a terminálba,kiválasztod a kapud,ami a jegyen van és vársz,majd becsekkolsz...12/F
2010. jún. 24. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!