Bécsből Szegedre nincs közvetlen járat, ugye?
Figyelt kérdés
Hol tudnek utánanézni, hogy hogy a leggyorsabb, legegyszerűbb? Évek ota nem találok normalis weboldalt, ahol nemzetközi jaratokrol tajekozodhatnek. Elore is koszonom.2016. júl. 19. 20:20
1/4 anonim válasza:
Sajnos nincs, csak az adventi időszakban megy egy közvetlen nosztalgiavonat ( [link] ). A legkönnyebben úgy juthatsz el Bécsbe, ha elmész vonattal vagy busszal Budapestig, onnan szintén megy vonat és busz is Bécsbe. A belföldi és nemzetközi vonatok menetrendjét és árát a [link] oldalon, a belföldi buszok menetrendjét a [link] oldalon (ebben is benne vannak a belföldi vonatok, de nem tud minden vágányzárt), a nemzetközi buszokét a [link] oldalon találod meg.
2/4 anonim válasza:
A nosztalgiavonatot élményvonatnak értsd, elírtam.
3/4 anonim válasza:
Egyszer haza jöttem Bécsből vonattal, indulás előtt 18 euróért vettem Győrig. Az estét Győrben éjszakáztam, mert Bécsből ilyen 20 óra körül jöttem csak el, reggel 4:44kor ment Kelenföldre a vonat ott 3as és 4es metróval Kőbányára elmentem onnan meg egyből jött Szegedre.
De Bécsből keletire is jön vonat onnan szintén metró valamelyik másikba és onnan haza jössz. Nem bonyolult pénzben felnőttnek olyan 12 körül jön ki talán.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2016. júl. 20. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!