Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mostanában el mernétek utazni...

Mostanában el mernétek utazni több napra Párizsba?

Figyelt kérdés

2016. júl. 18. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

Rám nem hat a megfélelmítés, bármerre el mernék utazni (na jó, háborús övezetbe nem, nem keresem a bajt), főleg Európán belül.. Persze maradhat az ember a négy fal között, de én inkább vállalom az esetleges (egyébként sem túl magas) kockázatot, minthogy rettegve kuksoljak a négy fal között az ilyen nem élet (főleg nekem, miután a legnagyobb hobbim az utazás). Különben is, már alapból félhetnék, ha hagynám, hiszen semmi garancia arra, hogy nem fog hasonló eszetlen tragédia bekövetkezni ott, ahol élek..

Baj bárhol érhet, nem árt, ha körültekintő az ember, de paranoiásnak sem kell lenni szerintem.

Más kérdés, hogy Párizsba alapból nem mennék vissza, mert nagyon nagy csalódás volt :)

2016. júl. 18. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért csalódtál Párizsban?
2016. júl. 18. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak én vártam sokat a helytől, ezért volt csalódás.. Mindenesetre nem tetszett. Hatalmas város, rengeteget kell utazni, drága, emellett nagyon koszos, legtöbb helyen elég büdös, az emberek pedig nagyon barátságtalanok, ellenségesek a tapasztalataim szerint.

Nem estem hanyatt az építészettől sem, rengeteg helyen jártam, de Párizs nem fogott meg. Vannak hangulatos részei, Montmartre és a Sacre Coeur például nagyon szép, de mást valahogy nem tudok felidézni, hogy tetszett volna, igaz, rég volt. Franciaország egyébként gyönyörű, nekem főleg Bretagne tetszett, de több helyen is jártam és egyedül Párizs nem jött be. Sokkal inkább máshová mennék, és messze nem a terrorveszély miatt :) Mindenesetre ez egy teljesen szubjektív vélemény, ugyanolyan arányban ismerek embereket, akik imádták és akik osztják a véleményem, a legjobb módja annak, hogy eldöntsd, tetszik-e, az az, ha elmész.

2016. júl. 19. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Majd meglátom, hogy rám milyen hatással lesz :)
2016. júl. 21. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!