Apukámmal ketten megyünk nyaralni, hogy szerezzek barátokat?
Apukámmal ketten megyünk nyaralni, mert a húgom nem akar jönni. Félek, hogy unatkozni fogok. Bulgáriába megyünk 1 hét múlva. Ott majd hogy ismerkedjek korombeliekkel? Tudok angolul, de teljesen tanácstalan vagyok. Csak menjek oda valakihez? Olyan jó lenne valaki, akivel napközben tusnék strandolni meg hülyéskedni. :)
Amúgy 18 éves vagyok és lány... És azt se akarnám, hogy apukám fiatal barátnőjének nézzenek.
Mikor mentek , és melyik részre? Mert mi is oda megyunk jövőhéten..
De amugy szerintem barkihez oda mehetsz aki szimpatikus es biztos tudok kommunikálni , nem hinnem hogy unatkozni fogsz.
És Anyukad?tesód? Miert nem megy? Megéri elmenni oda ;)
Tavaly éppen 18 éves voltam és éppen egyedül voltam apukámmal nyaralni, csak mi nem Bulgáriában voltunk.
Én mondjuk szeretem apukám társaságát, nekem jó volt, nem vágytam máséra. Bár egyébként szeretek bulizni a barátaimmal, de ezen a 10 napon nem hiányzott annyira. Ha jó a kapcsolatod apukáddal, akkor szerintem felesleges egy plusz fő, ráadásul úgy meg apukád unatkozna. Ha meg nem vagy jóban vele, akkor minek mégy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!