Golden Sand-en járt valaki közületek? (Bulgária)
Most, hogy le tudod írni azt, hogy aranyhomok, már csak azt kellene mellé tenned, hogy beszámoló.
Kis kacsóddal begépelnéd, és találnál egy csomó normális leírást.
Na jó, egyébként nem akarok teljesen haszontalan lenni, így is eléggé szétoffoltam a kérdést.
Én személy szerint nem mennék Bulgáriába, szerintem nem éri meg. Nem olcsóbb (szállás és utazás tekintetében), mint pl. Görögország, ami mégis 100x jobb, szebb nála. A part tudtommal homokos, emiatt viszont zavaros, piszkos. Az árak (kaja, szuvenír) kellemesek, de ez kb. az egyetlen pozitívum Bulgáriában.
Ha még nem foglaltatok szállást, akkor szerintem 2x is gondoljátok át.
:D Én a helyedben nekifutnék még egyszer az olvasásnak, ha már elsőre nem ment, hiszen a válasz ugyanabban a kommentben van, amire hivatkoztál: "Mindemellett pedig amiatt van angolul, mert külföldön élek és felénk így terjedt el a névváltozat."
Én a helyetekbe magasabb szintre vinném a sopánkodást mert a Google magyar fordítói sem voltak képesek azt a kifejezést használni, amit Marika ismer a gyakorikérdéseken :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!