Legolcsóbb Európán belüli külföldi utazásotok mennyibe jött ki egy főre?
Figyelt kérdés
Hány napra és merre jártatok? Csak kíváncsi vagyok, hogy amikor azt hallom, hogy "egy külföldi utazás a legolcsóbb eszközökkel is rengeteg pénz", akkor mire gondoljak? Barátom nagyon pesszimista és sosem hiszi el, hogy egyszer kijuthat. Ezért lenne a kérdésem, hogy aki olcsón szokott utazni, az milyen eszközökkel oldja meg és mennyibe került? Köszi a válaszokat :)2016. júl. 7. 18:42
21/25 anonim válasza:
Ha nagyon olcsón akartok kijutni AKÁRHOVÁ, külföldre, akkor a legegyszerűbb szerintem az, hogy felültök egy vonatra/buszra, és kimentek valamelyik környező országba egy napra. Magyarország nem túl nagy, még ha a közepén is laktok, akkor is a legközelebbi határ max. 2 órányira lehet.
22/25 anonim válasza:
Ki az a gyoker, aki lepontozza a teljesen normalis valaszokat????
"Praga 70 ezer"
Ebben megis mi a turo az, ami nem hasznos a kerdes szempontjabol? Egyesek nagyon unatkozhatnak...
23/25 anonim válasza:
Nekunk 2 fore Ciprus volt eddig a legjobb. Februar 14 is bele esett, 3 nap, felpanzio + repjegy(oda-vissza) 250 euro. Wizzairral uyaztunk, Larnacara. Az ido egesz jo volt, strand szezon meg nem volt, bementunk a vizbe de elegge hideg volt.
24/25 anonim válasza:
na akkor szerintem mi voltunk a legolcsóbban. 70000-ért voltunk Bulgáriában, all inclusive, ebbe benne van a buszút a szállás és a korlátlan kaja, pia. Ezen kivül semmit nem kellett fizetni csak aki akart vásárolni. Még egy két szórakozóhelyen is ingyen osztogatták a koktélokat. Lehet nem egy Spanyolország, vagy Törökország, nyílván a tapasztaltabb utazóknak nem akkora élmény, de aki bulizni akar és tengerpoartn süttetni magát, annak Bulgária tökéletes
25/25 anonim válasza:
Görögország a legolcsóbb.ÉN már nagyon sokszor voltam busszal szoktunk menni.Most szeptemberben nagyon hosszú időre megyünk 2 hétre.Idáig mindig csak 1 hétre mentünk.Most 2 hétre megyünk 70000 ft/fő.Egyébként a legdrágább az Horvátország ott 4-5 nap kerül 60000 ft körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!