Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha railjettel akarok utazni...

Ha railjettel akarok utazni Budapesről Salzburgba, oda vissza jegy 45 euróba kerül?

Figyelt kérdés

[link]

Az lenne a kérdésem, hogy Miskolcon a Tiszain meg tudom e venni a jegyet és ugye egy hónapig jó. Akkortól jó egy hónapig, miután megvettem, vagy miután használtam a jegyet odafelé? Meg lehet fizetni forinttal?

2016. júl. 7. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Magyarországon lehet fizetni Forinttal is a jegyért. Az ár nem fix, ha pl. utazás napján veszed meg, akkor drágább. Ha előbb veszed meg, akkor az nem visszaváltható (a kedvezményes árú).
2016. júl. 7. 16:49
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez úgy látom csak négy napig jó. Nem tudna valaki olyat jegyárat linkelni, ami 30 napig érvényes? Ha előre veszem meg, akkor lehet úgy kérni, hogy arra a napra szóljon, amikor akarok menni?
2016. júl. 7. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Tehát attól a naptól érvényes és 30 napig jó.
2016. júl. 7. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Amiről te beszélsz az 4 napos érvénytartamú SparSchiene retour jegy. Ha egy útra veszel szintén SparSchiene jegyet az 29 EUR. Tehát oda vissza 58 EUR.
2016. júl. 7. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
2016. júl. 7. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!