Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valaki utazott már a PolskiBus...

Valaki utazott már a PolskiBussal Lengyelországba?

Figyelt kérdés
Van Budapest-Krakkó járata és érdekelne. Megbízható?
2016. júl. 6. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha láttad már a buszaikat, nem teszed fel ezt a kérdést.

Profi cég.

2016. júl. 6. 13:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak képen láttam. A weboldaluk is elég jó. Akkor szerintem őket választom az orangeways helyett, mert azokrol csak rosszat hallottam
2016. júl. 6. 13:51
 3/6 anonim válasza:

Utaztam már velük Krakkóba. Újszerű (az itthoni viszonyokhoz képest főleg) emeletes Setra visz egészen Varsóig vicc áron.

Ha bírod az egy helyben ücsörgést órákon át, akkor legjobb választás.

2016. júl. 6. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
A jegyvásárlás hogy megy? Simán fizetek kártyával és kinyomtatom?
2016. júl. 7. 12:39
 5/6 anonim válasza:
Igen.
2016. dec. 25. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, de nem ajánlom. A wc minősíthetetlen, a késés rendszeres. Krakkóból egyszer 1 teljes órát késett bármi magyarázat nélkül és ezt hazáig nem is hozta be. Egyszer Wrocławba mentünk volna, de több jegyet adtak el, mint férőhely volt. Persze a sofőr magyarázott, hogy de van még itt hely, lépcsőn is lehet ülni, de így nem vállaltuk. Nagyjából 5-en maradtunk hoppon. Lengyelországon belül viszont korrekt volt, Krakkó és Wrocław között még kávét és kekszet is kaptunk.
2017. szept. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!