Kisfiammal és párommal Dubaiba utazunk Wizz Airrel, szendvicset vihetek fel a gépre?
Figyelt kérdés
Kisfiam miatt szeretnék vinni egy kis harapnivalót (pl.szendvics, gyümölcs, protein szelet) Mik a szabályok? Van erről valami írásos referencia?2016. júl. 5. 14:45
1/12 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok: elnézést, rossz helyre írtam a kérdést, de azért ha valaki tudja a választ, szívesen fogadom. Köszönöm!
2016. júl. 5. 14:47
2/12 anonim 

válasza:

Ha nem raksz bele semmi kremeset (vajat, majonezt stb), akkor igen. Ha vannak benne ilyenek akkor azt hivatalosan ki kell dobatniuk veled, gyakorlatban nem valoszinu hogy ki fogjak. De azert a biztonsag kedveert most maradj inkabb egy nagyon alap szendonal:)
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Szerintem a szendvicsbe csak egy szelet rántott csirkemell vagy sonka és salátalevél menne, nem kennék bele semmit.
2016. júl. 5. 15:04
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! A gyümölcsről tudsz valamit? Mondjuk ha egy zacskóba beletennék 1 db almát és pár szem sárgabarackot? Nincs erről valami pontos leírás valahol, hogy mit lehet és mit nem?
2016. júl. 5. 15:07
5/12 anonim 

válasza:

Nezd, ha abbol indulok ki, hogy a szempillaspiral is folyadek, igy szerintem az ilyen leveses husu gyumolcsok is azok. De amugy a duty free utan van rengeteg etterem, kajada egesz normalis arakon, szoval nem fognak ehen hagyni :D.
6/12 anonim 

válasza:

Vihetel szendvicset. Még meg is vajazhatod, kenhetsz rá kecsapot is, majonézt is. Lehet benne sonka, kolbász, szalonna.
Sőt, almát meg másfajta gyümölcsöt is vihetsz.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mivel mi évek óta glutén és laktózmentes életet élünk békességben, boldogságban és kerüljük az adalékokkal teli kajákat, ezért kerülném a ezeket a "majd bekapunk egy szendvicset a reptéren" megoldásokat. Nem szerettem volna itt az okát fejtegetni, hogy miért akarok szendicset felvinni a gépre, mert akkor innen jön a végeláthatalan vita, amikor már nem a kérdésemre írnak választ, hanem majd olyan okos reakciókat kapok, hogy de Dubaiban sincs gluténmentes kaja. Erre csak annyit írnék, hogy van zöldség, gyümölcs, hal, hús, olajos magvak, laktató levesek, tojás, stb., ami tökéletesen kielégíti az egészséges táplálkozási igényeinket. Kisfiam amúgy is kevés kenyeret eszik, de egy utazáshoz jól jön egy szendvics, amihez én sütöm a kenyeret. Valóban nem fognak éhen hagyni,de ha van választási lehetőség, akkor inkább saját magam által készített ételt adnék a gyermekemnek. Sokan nem kezelik túl empatikusan ezt a problémát, azt hiszik, ez valami agyament mánia. Sajnos nem az. Úgyhogy továbbra is várom a választ a kérdésemre és arra, hogy van-e erről valami írott szabályzat. Véleményt sokan tudnak írni, de ha valaki esetleg meg tudja mondani, hol tudnék erről pontos, világos, hivatalos választ olvasni, az igazán segítene.
2016. júl. 5. 17:00
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszadónak. Már csak azt kérdezném, hogy ezt tapasztalatból írtad vagy olvastál róla valahol? Vagy csak egyszerűen logikusnak tartod? Az előző kommentem a 15:27-es válaszadónak szólt, nem neked.
2016. júl. 5. 17:03
9/12 anonim 

válasza:

Szendvicset minden további nélkül vihetsz, gyülmölcsöt én nem vinnék, de nem azért mert tilos, hanem a nehézkes kezelés miatt.
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszodat! Igen, a gyümölccsel kapcsolatban igazad van. Azt hiszem, talán az alma a legproblémamentesebb, úgyhogy egy zacsiba beteszek 1-2 db-ot, azzal nem lesz gond.
2016. júl. 5. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!