Kezdőoldal » Utazás » Európa » London nyaralás?

London nyaralás?

Figyelt kérdés
A tesómmal Londonba megyünk nyaralni, 3 éjszakát foglalunk le egy hotelben London központjában. Viszont elszeretnénk menni Brightonba is 2 napra. Szállást már ott is találtunk, a kérdésem az lenne hogy hogyan juthatunk el oda a legkönyebben? Vonat vagy busz? Érdemes egyáltalán elmenni oda vagy maradjunk Londonban? Arra is gondoltam hogy ha már Brightonba vagyunk akkor onnan haza is tudnánk jönni de sajnos abban az időpontban nem indul repülő Pestre így vissza is kéne jutnunk Londonba. Szerintetek ez megéri?
2016. jún. 16. 22:36
 1/4 anonim válasza:
100%
Ajánlom másik kategóriában tedd fel a kérdést mert itt nem kapsz válaazt mert ez nem olyan program ami a kategória neve
2016. jún. 16. 22:51
 2/4 ThodEE GoD válasza:

-Hello! Van már programotok Londonba?

-Nincs!

-Akkor én tudok írni nektek egyet !

:D :D :D

2016. jún. 17. 00:08
 3/4 anonim válasza:
Ó menő a gyk átrakta másik kategóiába
2016. jún. 17. 09:26
 4/4 ThodEE GoD válasza:

Mert be lehet jelenteni, meg is tettem igy igy átkerült jó helyre és valószinű hogy kap értelmes választ mint a

szamitastechnika__programok topikban , csak igy már nem olyen vicces az előző kommentem :D

2016. jún. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!