Ha Angliába szeretnék repülőgéppel utazni, ahhoz szükséges útlevél vagy mivel Anglia is európai tagállam, így elég a személyi igazolvány?
"igaz hogy nem amiatt lehetseges szemelyivel utazni a tagallamok kozott"
Ebben speciel nincs igazad.
Te sosem érzed magadat kényelmetlenül, amikor nyilvánvalóan kimutatod valójában mi mindent nem értesz?
Nem érzed rendkívül kínosnak, hogy 2016-ban föltetted ezt a kérdést?
Nagyjabol leirtak az elottem szolok, annyiban helyesbitenek, hogy UK NEM tagja a schengeni ovezetnek (azert ha mar igy leszoljatok a kerdezit ezt illene tudni). "Over the years, steadily more countries have joined Schengen. It now applies to all 28 EU member states, with the exception of six countries: the UK and Ireland (which do not have to join it)..."
Az EGT miatt johetsz be szemelyivel.
"You can enter the UK with either a valid passport or a national identity card issued by a EEA country." /www.gov.uk
Egyebkent en itt elek Angliaban es mindig szemelyivel repulok, de fogok csinaltatni utlevelet is a kovetsegen jovo honapban, hogy legyen.
Nem tudjuk, hogy mikor utazna a kérdező.
Lehetséges, hogy addigra már ismét útlevél kell majd...
:(
Nem érzem emiatt kényelmetlenül magam. Sok olyan dolog van,amivel nincs tisztában az ember,de hála nektek,most már én is tudom,amit ti:) köszönöm!
Ha valamit nem tud az ember,kérdezni kell és én ezt tettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!