Albaniaba utazas?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Albaniaba tervezunk kimenni nyaralni, egy-egy het Durrësben es Tiranëban. De mindenki a bunozessel es a maffiaval riogat, meg hogy rossz a kozbiztonsag. Ez mennyire igaz? Es mitol van felnivalo Albaniaban, ugy ha valamilyen szinten egyikunk beszel albanul?
2016. jún. 5. 20:28
1/3 anonim válasza:
Négy évvel ezelőtt jártam Tiranában és Durres-ben. Már nem a Balkáni stílus jellemzi Albániát, hanem a mediterrán stílus és a nyugat-Európai hatások keveredése. Az emberek kedvesek, az üzletekben minden kapható. Tiranában a városi közlekedés is elég jó. Nekem kellemes benyomásaim voltak Albániában. Napközben a városban nem éreztem, hogy bármitől is félni kellene.
2/3 anonim válasza:
Az albán bűnözők nagy része már Nyugat-Európában tevékenykedik, meg pl. Krétán....
3/3 anonim válasza:
A téged riogatók közül valószínűleg senki nem járt Albániában és 20-30 évvel ezelőtt elterjedt tévhiteket magyaráznak. Teljesen jó hely, kicsit néhol pozitív értelemben véve vadkeleti még, de jól utazható. Mondjuk az árak kezdik utolérni a környékbeli országokat és autó nélkül még mindig esélytelen az ország normális bejárása (bár a két említett környék pont elérhető tömegközlekedéssel is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!