Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bulgáriába mennénk nyaralni,...

Bulgáriába mennénk nyaralni, mennyibe kerülne szerintetek?

Figyelt kérdés

Nekem abszolút semmi fogalmam nincs arrol, hogy mennyibe kerul ott az élet. Azt olvastam, hogy itthonhoz képest olcsobb.

Mennyivel kellene számolni 2főre utazással (busz) egy hétre? Tudnatok segiteni?

Köszönöm !

2016. máj. 27. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Pl. beírod a keresőbe, hogy "Busz Bulgária" és kiadja, hogy milyen utak vannak, mennyiért, félpanziós ellátással, stb.

Íme egy a sok közül:

[link]

De biztos vagy abban, hogy busszal szeretnétek menni és 28 órát zötykölődni? (péntek reggel indul és szombaton 9- 10 körül ér oda, éjszakázás a buszon.

2016. máj. 27. 11:17
 2/5 anonim válasza:
Busszal nagyon kedvező, 60.000/Főből kijöttök busszal, kajával ha nincsennek hatalmas igényeitek!
2016. máj. 27. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

A buszköltséget nem tudom,de megnézheted pl a volánbusz honlapján. Emlékeim szerint 15-20 ezer per fő között van.

Csak halkan jegyzem meg, picivel többért már repülővel mehetnél, 30 körül már simán összehozható a bolgár út.

Odalenn hasonló árakra készülj, mint itthon, bár szerintem a kaja olcsóbb, és a szállás is - időponttól függően - lehet olcsóbb.

Javaslom, nézz szét a hotelscombined oldalán. Ha mersz odakinn apartmant vagy szállodát kivenni, 15-20 leva per fő ártól kaphatsz egy főre egy ágyat éjszakánként.

A kinti közlekedés nagyon olcsó, néhány leváért szinte bárhova eljuthatsz.

Határozottan lebeszélnélek az utazási irodák felkeresésétől, és határozottan lebeszélnélek a buszos kiutazásról.

2016. máj. 27. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Busszal renget ido, Burgaszba van wizzair, de tul lehet elni a buszt... akkor mar vonat inakbb... a busz csak Szofiaig kb 25 ezer tarsasagtol fuggouen oda-vissza, googlizd meg, vagy nezz be a varosligeti irodaba. Szallas nagyon valtozo aron van, haznal szobat kereste, vagy szallodat, hany csillagosat, milyen messze van a stratndtol, vagy a civilizaciotol s mindegy! a legyegyszerubb es a legolcsobb, hidd el, ha besetlatok egy utazasi irodaba es ott szorostol borostul befizettek!en itt elek, es mondhatom, h eleg erdekes ugyan de innen dragabb egy szalloda egy hetre pl, mint otthonrol utazasi irodaval!!!! nenikenel, lerobban szobaban 10-15 lv /fo, ok kiallnak az utra es hirdetik magukat, bookingot is nezhettek, mi tavaly 5 csillagos szallodaban voltunk annyiert mint mas a taborimenzas lepukkant hostelben, szerencse kerdese is. Itt mar vol par srac akiknek adtam, par tanacsot, el is mentek, es oriasit buliztak.Maga az etel nem ocsobb, itt pl egy liter tej 2,15 leva, az tobb mit 300ft ... de beulos helyeket itt jobban megengedheti maganak az emeber, rengeteg helyen van ebedre menu 5-6 lvert, max 1000ert, ezek hngulatos kis ettermek, es meg a tengert is latod kozben. Mindenkepp emgeri kijonni.
2016. máj. 27. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg par dolog, iden kicsit magassabbak a szallodai arak, mert a sok orosz nem Torokorszagba megy a kialakult politikai helyzet miatt hanem Bulgariaba.
2016. máj. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!