Bulgáriába mennénk nyaralni, mennyibe kerülne szerintetek?
Nekem abszolút semmi fogalmam nincs arrol, hogy mennyibe kerul ott az élet. Azt olvastam, hogy itthonhoz képest olcsobb.
Mennyivel kellene számolni 2főre utazással (busz) egy hétre? Tudnatok segiteni?
Köszönöm !
Pl. beírod a keresőbe, hogy "Busz Bulgária" és kiadja, hogy milyen utak vannak, mennyiért, félpanziós ellátással, stb.
Íme egy a sok közül:
De biztos vagy abban, hogy busszal szeretnétek menni és 28 órát zötykölődni? (péntek reggel indul és szombaton 9- 10 körül ér oda, éjszakázás a buszon.
A buszköltséget nem tudom,de megnézheted pl a volánbusz honlapján. Emlékeim szerint 15-20 ezer per fő között van.
Csak halkan jegyzem meg, picivel többért már repülővel mehetnél, 30 körül már simán összehozható a bolgár út.
Odalenn hasonló árakra készülj, mint itthon, bár szerintem a kaja olcsóbb, és a szállás is - időponttól függően - lehet olcsóbb.
Javaslom, nézz szét a hotelscombined oldalán. Ha mersz odakinn apartmant vagy szállodát kivenni, 15-20 leva per fő ártól kaphatsz egy főre egy ágyat éjszakánként.
A kinti közlekedés nagyon olcsó, néhány leváért szinte bárhova eljuthatsz.
Határozottan lebeszélnélek az utazási irodák felkeresésétől, és határozottan lebeszélnélek a buszos kiutazásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!