Mi a véleményetek a Vir szigetről?
"Egy hétre megyünk családdal"
Ha már úgyis mentek, akkor már nem tök mindegy, hogy mit írunk??
Akkor legyen egy 2016-os is:
Ha valaki veszi a fáradtságot és visszaolvas, már ezerszer le lett írva, hogy nagy a fertőzésveszély, mert a földbe vezetett wc-kből a trutyi visszakerül a tengerbe.
A szigetre bevezető hídon már mindenki láthatja, hogy (ezért) "opálos" a víz a sziget körül.
Ez sokakat nem zavar a fürdőzésben, hiszen mások is vannak benne...
Ivóvíz:
Majd az adott apartmanban eldől, hogy náluk iható víz van-e a csapban, avagy egy ház melletti műanyagtartály van még állott vízzel, és lajtos-kocsival töltik fel időnként.
Ez utóbbi esetben viszont cipelhetitek a boltból a palackos vizet, mert csak ebben tudtok fertőzésveszély nélkül pl. kezet, fogat, gyümölcsöt mosni, ill. mosogatni is, ha nem akartok esetleg a "wc-n nyaralni".
Amúgy csak azt nem értem, hogy szinte bárhol máshol Horvátországban gyönyörű tájak, dús növényzet, rengeteg virág, kristálytiszta kéklő tenger, gyönyörű mozgalmas kikötők stb... vannak, amikkel itt nemigazán fogtok találkozni.
Mégis sok-sok honfitársunk ide megy, mert jól érzik magukat a rengeteg magyar között, ill. azt hiszik, hogy a "rendes helyek" sokkalta drágábbak.
Pedig gyönyörű helyeken lévő igényes apartmanokat is lehet megfizethető áron találni!
"Sajnos igaza van azoknak akik ott voltak. Egy nagy nulla az egész. Csak pénz lehúzás. Főleg a magyar apartmantulajdonosok a magyarokat húzzák le, tisztelet a kivételnek.. A sziget szinte kopár.
A faluban szinte nincs semmi, csak tolongás.
Se járda, se semmi. Tényleg a kocsik közt kell gyalog menni, a zebra egyik kerítéstől a másikig ér, oldalt nincs a járókelőknek hely.
Az árusok drágák, rossz minőség, stb.
Igaz a strandok ingyenesek, de sehol nincs homokos part, talán összesen 10 méter a szigeten.
A strandokról még annyit, hogy nincsenek karbantartva. Sziklás, köves, elburjánzott növények, sok sün, meg tengeri uborka.
Ezek az állatok már mind megtalálhatók, ahogy bemész a vízbe.
Rengeteg a motorcsónak, amik elég közel jönnek a strandolókhoz, emiatt nem tudsz messzire beúszni.
A szállásoknál csak fúrott kút van, ami nagyon sós.
Az éttermek piszok drágák. Egy menü 250 kuna körül van.
Egy pozitívum: a fagyi, sok választék, 7-8 kuna egy gömb, de egy gömb helyett kettőt adnak, tehát a második ajándék.
Nem utolsó sorban: itt is van idegenforgalmi adó, amit kötelező befizetni, vagy megbüntetnek, és nem a szállásadót, hanem a vendégeket.
Utána kell járni, hogy benne van e szállásdíjban van nincs. Be lett -e fizetve vagy nem."
Bővebben:
"Ha valaki veszi a fáradtságot és visszaolvas..."
Visszaolvastam, ezért írtam, hogy régebbi válaszokat találtam csak és gondoltam megkérdezem, hogy pl ez a "wc-s helyzet" változott-e.
Nem értem miért kell egyből így válaszolni. Na mind1, köszönöm a válaszokat. Ment mindenkinek a zöld kéz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!