A barátaimmal szeretnénk kimenni Prágába pár napra. Hol van jó szállás?
Booking.com-on nézz szállást, lehet szűrni az eredménmyeket mindenféle szempontok alapján. A Chili hostelben voltam még pár éve, az elég korrekt volt és nagyon olcsó, ráadásul központi. Azóta voltam többször, de akkor már nem volt annyira szempont az ár :)
Szórakozóhelyeket nem tudok mondani, mert magam nem szeretem őket, de néhány látnivaló - vár, belváros, Károly híd, Fő tér alap, szerintem szuper felmenni Vysehradhoz is, illetve megéri elmenni Kutna Hora-ba a csontkápolnához is ill. mi hajókáztunk is, az is jó volt, megengedték, hogy kormányozzunk :) Tripadvisoron is körbenézhetsz, mi érdekes számotokra, nagyon jól be lehet sétálni a várost.
Amit nagyon ajánlok, az az U Medvidku nevű étterem és sörfőzde, elképesztő jó söreik vannak és a kaja is fenomenális, teljesen jó áron. Ill. van egy Krakora nevű kocsma, ahol a kerthelységben pumák vannak (elkerítve persze), az is megmaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!