Melyik Bristol vagy Yorkshire?
Megélhetőség, biztonság szempontjából?
Néztem házakat a neten keresztül és Yorkshireben mintha latszólag olcsóbbak lennének. (Akkor ez hozzátartozik hogy nincs munkalehetoseg?)

Britol mellett lakom egy kisvárosban. Sokat járunk Bristolba, sok ismerősünk van ott.
Sokan mondják, és a bristoli magyar közösségben is mondogatják, hogy Bristol kezd telített lenni, így a szállások nem csak drágák, hanem elég nehéz is hozzá jutni. (tény, hogy drága, mert egy szobáért kérnek annyi pénzt havonta mint amennyiért én 3 szobás lakást bérelek) Munka akad, de a nyelvtudás is elvárt.
Yorkshire meg nem biztonságos város.

#3 Yorkshire város?!
Én Észak-Yorkshire-ben éltem egy kis városban egy évet, nagyon unalmas volt. York, Kingston upon Hull kicsit jobb, de általánosságban elmondható, hogy Yorkshire nem egy valami izgalmas hely. Olcsóbb, mint mondjuk dél, de kevesebb a munka és a fizetés is alacsonyabb.
Yorkshire után Brightonban éltem 3 évig, teljesen más a déli rész. Több a lehetőség, az emberek is mások és persze a kiejtés..
Én inkább Bristol-t javasolnám, ha a kettő közül kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!