Spanyolrszág budapestről mennyi idő busz út? Barcelónába?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 16:05
1/5 anonim válasza:
attól függ, ha végül is megállás nélkül mennétek (3óránként fél óra pihenő) vagy 4 sofőrrel aki vezetne, akkor is legalább 30-40 óra szerintem. De ettől biztos több kell, mert a busznak is "pihennie kell" - vannak ilyen szabályok amiket nem ismerek pontosan, de pl nekünk Párizsba úgy 20 óra volt ilyen kis megállásokkal 2 sofőrrel, és utána a busznak állnia kellett 9 órát asszem. Ilyen nagy távon nem tudom, hogy működik, de itt már úgy illik, hogy éjszakára hotelben alszotok legalább :)
2/5 anonim válasza:
ülve a buszon avgy utánna szaladva?ez fontos kérdés
3/5 omadjoe válasza:
miért nem mész fapados repülövel? olcsobb! pláne ha GIRONA a cél, és nem barcelona. onnan már olcson be lehet jutni vonattal, busszal, taxival(girona-barcelona 80 euro). és csak 100km a távolság. repjegy ár oda-vissza 25e ft-tol
4/5 anonim válasza:
Még a 90-es években voltam Barcelonában menetrend szerinti buszjárattal, akkor 33 óra volt a hivatalos menetidő, de 30 óra alatt odaértünk. Álldogálás csak minimális volt (4 óránként 20 perc pisiszünet), a buszon eleve két sofőr volt, majd Franciaországban frissen és kipihenten felszállt egy harmadik. Azt el tudom képzelni, hogy különjáratoknál, ahol spórolnak a sofőrökön, kénytelenek többórás pihenőket tartani.
5/5 anonim válasza:
Tavaly ősszel Wizzair-rel voltam Barcelonában (nem Gironában), és mindenestül kijött 20ezer forintból a retúrjegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!