Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha Londonba vagy Liverpool-ba...

Ha Londonba vagy Liverpool-ba kimegyek, lesz esélyem találkozni "hamis" özvegyekkel?

Figyelt kérdés
Londonba vagy Liverpoolba mennék pár évre, de sajnos hallottam hogy ott élnek a Kanári-szigetből származó "hamis" özvegyek, mely cípése fájdalmas, de amputáláshoz vezethet, ezért kétségbe vagyok esve (házakban meg kertekben találhatók). Milyen szereket kell vennem vagy mit tegyek bitonságom kedvéért?

2016. máj. 4. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

rettegj csak. ne menj sehova, zárkózz be, az jobb lesz neked.

most komolyan, ha ennyire fosol mindentől akkor hogy állod meg a helyed egy idegen országban

2016. máj. 4. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja, ez lenne a legkisebb problema ha vilagga indulsz....

Eltunk Europaban, Eszak es Del-Amerikaban de sosem volt

problema ezekkel a hulyesegekkel szorakozni...

Tul sokat olvasol kuka dolgokat....

2016. máj. 4. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy évet laktam Liverpoolban, ottani ismerőseim is vannak - erről az egészről még soha nem hallottam sem tőlük, sem a helyi sajtóból, iskolától, sehonnan.

Ha létezik is ilyen egyáltalán arrafelé, nem egy valós veszély.

2016. máj. 4. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
A futballhuligánoktól meg a részegen kést rántó hülyegyerekektől én jobban tartanék a helyedben.
2016. máj. 4. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább a kötekedős, iszákos 13 éves kis késelőktől félnék a helyedben nem pedig egy olyan póktól ami véletlenül került a városba.
2016. máj. 4. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Problémátokat nem értem, csak kérdeztem ha lesz esélyem meglátni azokat, mivel tele van a sajtó hogy x-nek a lábát amputálták mert egy angliai hamis özvegy megcsípte meg ilyesmi
2016. máj. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!