11/14 anonim válasza:
Igen, valóban sokan a vízen spórolnak, legalábbis ezzel magyarázzák a nem fürdést. Bár ezt soha nem értettem, hisz az összes költség közül talán a vízdíj a legkevesebb. Mi 2-en a párommal, napi 2-szer fürdünk, mosunk heti 2-szer, mosogatunk, de maximum 35 font a vízdíj 2 személyre. Sokan ennél többet elköltenek egyéb hülyeségre. Munkám során elég sok helyen járok, minél magasabban képzett valaki, jobb munkája van, annál kevésbé igénytelen. Legalábbis eddig nekem ez jött le.
12/14 seniman válasza:
Sokkal közvetlenebbek,segítőkészek.Ha kint bajba kerülsz előbb számíthatsz rájuk,mint a honfitársaidra.Viszont túlnyomó részük valóban egy tanyasi tahó,retkesen,büdösen mennek a hipermarketbe,úgy szállnak fel a buszra.Viszont ha ott pl. melós ruhában csörtetsz az utcán,senki nem fog rosszallóan megbámulni,mint itthon.
13/14 anonim válasza:
Ez hülyeség. Sokszor mászkálok munka után melósruhában utcán, boltban még van hogy plázába is úgy megyek, sose láttam volna, hogy rosszallóan néznének rám.
14/14 anonim válasza:
Tudod mi a különbség? Az emberek!
Majdnem 1 évet kint éltem és ott akarok letelepedni.
Haza jöttem és hánytam a saját fajtámtól. Angliába az emberek kedvesek segítőkészek. Nem egyszer volt olyan,hogy nem volt cigim és kértem idegenektől. Nem egyet adtak,hanem 2-3 szálat. Haza jöttem egy lánytól kértem egy szál töltött cigit 50!!! ötven forintot kért azért amit az anyjától kapott!!!
Ég és a föld a különbség!
Felszállok itt a metróra vagy a buszra és mindenhol mogorva megkeseredett arcokat látok! Angliába mindenki mosolyog! Ez a nem mind1!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!