Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova tudnék elutazni max 100....

Hova tudnék elutazni max 100. 000ft-ból, ahol nagyon tiszta a tenger és júliusban 30-35 fok van garantáltan? Teljes ellátással, utazással.

Figyelt kérdés

Hosszú utat nem bírok ki buszon, repülni még sosem repültem, jó lenne kipróbálni. Természetesen, ha nem fér bele a keretbe, akkor marad a buszozás.

Olyan helyet szeretnék, ahol a tenger max 10 perc sétára van, esetleg tengerpart melletti hotel, és van heti 3x teljes étkezés.

Szeretném, ha tiszta lenne a tenger és viszonylag sekély, ne merüljek el 20 méter séta után.

(Nem tudom, hogy reális-e a 100.000ft, igazából mindent szívesen meghallgatok. Az utazásra szánok többet is akár, de 200 ezer ft feletti összeget már sajnálnék rá)

Legalább 6 napot szeretnék a parton fetrengeni, és szeretem az aktív programokat, yetski, fánk, sziget látogatás esetleg, bármi, ami izgalmas!

Kérem, aki jártas ezekben írjon nekem! Saját tapasztalatnak is örülnék nagyon!

Voltam utazási irodában, de olvasgattam itt és sokan leszólják őket, hogy drágább is sokkal, illetve van, hogy nem olyan, mint amilyennek hirdetik.

Így magamnak foglalnám le a repülőjegyet és a szállodát is.

2016. ápr. 19. 15:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Legyszives akkor oszd meg velem a linket mert nekem eleg hasznos lenne a jovoben ha ilyen olcso jegyekkel mehetnek ki havonta:) elore is koszi!
2016. ápr. 20. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!