Kezdőoldal » Utazás » Európa » Budapest-Görögország?

Budapest-Görögország?

Figyelt kérdés
Görögországba szeretnék elmenni nyáron vonattal vagy busszal.Kérdésem:Valaki volt már ott (busszal ill. vonattal?) És mennyibe kerüne oda-vissza a jegy? Hány órás az utazás? Elölre is köszönöm.
2010. ápr. 6. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én voltam busszal nekünk szállással együtt volt olyan 45000ft talán fejenként erre pontosan nem emlékszem viszont arra igen hogy az út rettentő hosszú volt délután indultunk Bpről és másnap valamikor dél körül értünk oda ha jól emlékszem, többet tuti nem megyek.
2010. ápr. 6. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi.És azt még nem tudnád leiírni hogy a búsz ameivel mentél annak mi volt a neve mármint a cégnek? és mennyi volt a jegy oda-vissza kb?
2010. ápr. 7. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
A buszos utakat általában az az utazási iroda szervezi, ahol befizeted a szállással együtt. Nem akarlak se rábeszélni, se lebeszélni.....De!! Nagyon hosszú busszal az út. Ha indul, mondjuk Bp-ről délben, akkor vmikor másnak du. 3-4 körül érkezik célhoz. Persze ez attól is függ, hogy melyik részére mész, mi Paralian voltunk. A mi buszsofőrünk nagyon bunkó volt. Telepakolták még a wc-t is csomagokkal. A sofőr meg kijelentette, hogy nem fog húsz percenként megállni, ha vkinek ki kell mennie, időzítsen mindenki egyszerre, amikor határhoz érünk. Idén autóval megyünk, gyorsabb is, és akkor állok meg, amikor én akarok.
2010. ápr. 8. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:

talán Ariadne travel, találtam egyet mi ebben az Alexandros Palaceban voltunk:

[link]

2010. ápr. 10. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
első voltam:) júniusban voltunk és akkor 10000rel olcsóbb, 2éve még több volt most csak 26900.-/fő
2010. ápr. 10. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. ápr. 10. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
szivesen:)
2010. ápr. 13. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!