Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet-e vonattal Barcelonába...

Lehet-e vonattal Barcelonába utazni, s ha igen kb mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 16:35
1 2
 1/12 anonim válasza:

El lehet, de igénybe vesz legalább egy napot, 27-28 órát minimum.

Ez itt egy menetrendi kereső, ami egész Európa kb. összes vonatjáratát tartalmazza:

[link]

Árra még tippelni sem merek, de igen brutális lehet...

2010. ápr. 6. 16:47
 2/12 anonim válasza:
a vonat tuti drága, a buszról nem is beszélve, én a repülőt ajánlanám egy retúr jegy attól függően, hogy mikor foglalod 40 ezerből is kijöhet, az autó is jó megoldás, Szlovéniában és Spanyolországban olcsón lehet tankolni, olaszban viszont nem ajánlom, mert drága
2010. ápr. 6. 16:53
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget:)
2010. ápr. 6. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Vonatra én sem merek tippelni, brutális ára lehet, már ha csak abból indulok ki, hogy mondjuk egy közelebbi országba is elég drága! :) Több utánajárással persze biztos lehetne kicsit faragni az árból, de elég kalandos lehet rengeteg átszállással.

Én közvetlen buszt sem találtam, egyik nagyobb társaság (student agency, orangeways, volán) sem megy oda, pedig ezek azért járnak 24-6 órás utakon is.

Én a repülőt javasolnám neked mindenképpen. Pl a wizz air-nek megy Barcelonába járata. Dátumtól függően oda-vissza kb 20 ezertől a csillagos égig.

2010. ápr. 6. 20:46
 5/12 omadjoe ***** válasza:

vonat: minimum 8 átszállás Bp - barcelona. 2 nap utazás.

busz: van romániábol aradrol, temesvárrol indulnak román buszok.

repulo: odavissza 30e Ft Bp- girona között (oda olcsobb) onnan van barcelonába vonat, busz, taxi(80euro)

auto: 20 ora vezetés és 600 euro... (ez tartalmazza autópályadijakat, üzemanyagot )

2010. ápr. 6. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogyan lenne 8 átszállás? 2 átszállással is el lehet jutni! Igaz, 26 óra az út! Ha reggel mészm, akkor csak Bécsben és Zürichben kell átszállnod!
2010. ápr. 6. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Van 2 átszállásos 26 órás lehetőség. De ebben az esetben a Zürich-Barcelona vonat csak minden második nap jár! :(
2010. ápr. 6. 22:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szívesen vonatoznék Barcelonáig, akkor is ha hosszú az út. Keresztülutazni Európán klassz dolog, a vonatablakból kilométerről kilométerre gyönyörködhetsz a szebbnél szebb tájak, városok látványában. Az odavezető út legalább olyan érdekes, mint maga az úticél. Ha repülővel mész, két repülőtéren kívül semmit sem látsz. Én a vonatot választanám.
2010. ápr. 7. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha pénzszűkében vagy, akkor inkább ajánlom a repülőt. Én most voltam Barcelonában, kb. 3 hónappal előbb lefoglaltuk a jegyeket egy nem túl jó időpontra (hajnalban indultunk Barcelonába, és egyik reggel indult vissza a gépünk), és ez került összesen oda-vissza 15000-be.
2010. ápr. 12. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Repülővel, szuper akciós jegyet találva kb 5-10ezer ft-ból is megvan az út oda-vissza. Ha mindenképp vonat kell, azt nem tudom mennyi, de nem hinném hogy a repülőnél olcsóbb lenne.
2012. szept. 25. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!