Melyik volt Ausztriához fűződő élményeid közül a legcsodálatosabb?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 15:24
1/6 anonim válasza:
Nem sok helyen voltam Ausztriában, csak Grazban és Bécsben városlátogatáson, számomra ezek feledhetőek. A Fertő-tó körüli kirándulások azonban hatalmas élményt jelentettek. Gyönyörű, hangulatos városkák, csodálatos természeti környezet, csend, nyugalom.
2/6 anonim válasza:
2008-ban mentünk Salzburg tartományba, Zell am See környékére. Nagyon gyönyörű városkák vannak arrafelé, gyönyörű volt az idő, az emberek barátságosak, úgyhogy az a hetem csodálatos volt.:)
2009-ben is jó lett volna Bregenzben a Bodensee-nél, csak végig esett az eső.:/
3/6 anonim válasza:
Melyik volt a legcsodálatosabb? Erre egyszerű válaszolni:
Salzburg-Mirabellkert,Ganzendorf,Puchberg,Bécs, mint főváros,Schönbrunn, Trónörökös kertjétől a Gloriettig minden.Valamint amit érezni, látni lehet. Tisztaság, nyugalom, Béke.
4/6 anonim válasza:
Mi is Zell am See környékén voltunk 2008 augusztusában. Lélgezetelállító helyek vannak arrafelé. Nekem az ott töltött 10 nap a legkedvesebb emlékem, tekintve, hogy akkor voltunk nászúton!
5/6 anonim válasza:
Magashegységi kirándulások. Egyenlőre más nem érdekel belőle, múzeum, meg egyéb van itthon is, de rendes kirándulási lehetőség nincs.
6/6 anonim válasza:
Életem első hibátlan német mondata... :)
De tényleg, Ausztriában tanultam meg németül beszélni és az ehhez kapcsolódó első sikerélmény felülmúlt minden szép tájat meg egyebet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!