Kezdőoldal » Utazás » Európa » Balint Trans aktuális menetren...

Balint Trans aktuális menetrendje a reptér-Marosvásárhely járatokról hol található?

Figyelt kérdés

Nemsokára megyek Marosvásárhelyre, repülővel. A neten megtaláltam a Balint Transt, ami állítólag igazodik a BUD-ról jövő gépek érkezéséhez és indulásához.

Azonban az autogari és a BT menetrend alapján sem így van: a városba induló járat másfél órával később indul, és ami nagyobb baj, hogy a visszaútnál csak egy órával a gép indulása előtt ér a reptérre. Gugliztam egy kicsit, és nagyon gyanús, hogy ez a menetrend a régi repülési rendhez volt igazítva... Talán azóta a Balint Trans menetrendje is módosulhatott.

Valaki birtokában van ennek a menetrendnek? Utazott mostanában valaki ezzel a járattal? Egyáltalán létezik még ez a járat?

2016. ápr. 3. 12:59
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ki-guglizhatod.Valahol tán láttam is, de már nem tudom pontosan, hol. Különben telefonszámjuk is van, meg lehet kérdezni
2016. ápr. 6. 14:47
 2/2 anonim válasza:
Bocs, most látom a kérdésedet pontosan. De a telefonszámukat megtalálod a web-oldalon bizonyára.
2016. ápr. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!