Kezdőoldal » Utazás » Európa » London északi része milyen?...

London északi része milyen? érdemes odaköltözni?

Figyelt kérdés

pl. Holloway, Harringay, Tottenham

..és milyen Ilford(ez keleten van)?

2016. márc. 27. 00:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azt pedig hogy kik költöznek az "eltűnt" fehér angolok helyébe a "Religion" bekezdés alatt találod:

Christian: (2001) 58.23% (2010) 48.42%

Muslim: (2001) 8.46% (2010) 12.39%

2016. márc. 29. 01:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Most tulajdonképpen mit is akarsz mondani? Muszlimok aránya nőtt, keresztények aránya csökkent. Ugyanakkor az is érdekes, hogy a vallás nélküliek száma nőtt a legjobban, persze ezt már nem idézted be, valamiért csak két vallást választottál ki. Mindegy. Én egy szóval sem írtam, hogy öregek költöznek ki a városból, azt írtam, hogy az idősebb, módosabb réteg. Annak, hogy ők többségében fehérek, meg vannak a szociológiai okai.

Az élhető városok listájához: valóban nem túl előkelő a 40. hely, főleg ha valamiért elfelejtjük megemlíteni, hogy 230 város van a listán. A legjobb 20%-ban benne lenni, tényleg elég rossz arány...

A lényeg: ezek a statisztikák mennyire jelzik, hogy "egyre lejjebb csúszik" a város? Tőled idéztem.

2016. márc. 29. 03:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezt írod:

"ma már a lakosság több mint 50%-ban bevándoró,"

Ezzel szemben az általad linkelt oldalon:

"36.7% of London's population are foreign-born"

Most akkor mi van?

2016. márc. 29. 03:15
 14/19 anonim ***** válasza:

13#, a Brit állampolgárságot 8 év ott élés után megkapod ha akarod, innen a statisztika sajátja hogy a 8 éve ott élőket papíron britnek tekinti.

Ezzel szemben máshol meg (gazdag arab országok pl) soha nem kapsz állampolgárságot, ahhoz ott kell születni.

Ugye nem gondolod hogy valaki aki 8 éve oda költözött, de még mindig ugatja az angolt az angollá válik mert van egy Brit útlevele..?

2016. márc. 29. 16:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem 8 hanem 5+1 év után szerezhető meg.
2016. márc. 29. 16:31
 16/19 anonim ***** válasza:

"Muszlimok aránya nőtt, keresztények aránya csökkent. Ugyanakkor az is érdekes, hogy a vallás nélküliek száma nőtt a legjobban, persze ezt már nem idézted be, valamiért csak két vallást választottál ki. Mindegy."

A muszlim családokban átlag van 5 gyerek, egy európaiban meg 2. Nem túl nehéz matek hogy ez milyen lakosságcseréhez vezet.

2016. márc. 29. 16:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy megkapom az állampolgárságot hat év után, attól még "foreign-born" maradok, hiszen születési helyet nem nagyon tud az ember változtatni. A muszlimok öt gyereke pedig nem tudom honnan jött, én egy gyors keresés után 3 körüli számokat találtam.
2016. márc. 29. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Most akkor szőrszált hasogatunk? :D

Tök mindegy mik a számok, a muszlimoknak több gyerekük születik mint a nem muszlimoknak. Azaz az eredményt tekintve ugyanaz mint a 2-5 arány.

Na, ebbe hogy kötsz bele? ;)

2016. márc. 29. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem kötözködöm, de még mindig nem igazán derült, ki, hogy ezek a statisztikák hogyan mutatják, hogy "csúszik le a város". Azért mert sok a muszlim meg a pogány és egyre több van belőlük? Csak megjegyzem, hogy Bécsben szinte tökéletesen ugyanaz az egyes vallások aránya, mint Londonban:

[link]

[link]

Mivel Bécset nem tartod egyre lejjebb csúszó városnak gondolom, ezért a lecsúszásnak nem lehet köze a vallásokhoz.

2016. márc. 30. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!