Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeptemberben Németországban...

Szeptemberben Németországban szeretnék menni munkát keresni, mikre érdemes odafigyelnem?

Figyelt kérdés
Még nincs konkrét helyem, mivel a jelenlegi munkahelyem csak Június 1-jén fog megszűnni, de még nem jártam külföldön. Ezért kérdezem, hogy milyen dolgokra érdemes oda figyelni?
2016. márc. 22. 08:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3 muszakban dolgozom, van gyermekem igy kedvezobb az adozasom, es fizetik az utikoltseget, igy kapok atlag 1500 euro nettot. Szallas nekem mostmar sajat alberlet, de kezdetben munkasszallon laktam en is, az 300 euro volt mindennel egyutt.
2016. márc. 23. 17:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. A munkásszállón mennyien laktatok egy szobában?
2016. márc. 23. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
ott 2-en voltunk egy kb 20 nm-es szobaban, de volt ennel nagyobb szoba is, ott pl volt, hogy 4-en
2016. márc. 23. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én diák vagyok Németországban és az egyetem mellett dolgozom, méghozzá úgy, hogy németül alig makogok. És heti 15 órás munkával kapok kb 500 eurót. Szóval nem kell a rémhírkeltés, hogy nyelvtudás nélkül nincs értelme kijönni.
2016. márc. 23. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!