Korfu vagy Kréta a szebb?
Mind a kettő nagyon szép. Kréta nagyobb, szépek a városok, vannak ókori emlékek (pl. Knosszsosz palota romjai). Nagyon szép túra vezet a Szamária szurdokba, de úgy tudom, oda már csak korlátozottan lehet eljutni. Elérhető Santorini egynapos kirándulással, vannak szép strandok.
Korfu kisebb, ott inkább motorral, robogóval érdemes közlekedni. Látnivaló nem sok van, Sissi villája, az is inkább csak kívülről érdekes. Nagyon szép viszont az északi part (Sidari környéke).
Így nézve Korfu különlegesebb, Kréta nagyobb, több a programlehetőség.
Mindkét helyen jártam,Krétán voltunk tavaly(Stalis-ban)ott gyönyörű volt a tenger,átmentünk a nyugati oldalra kocsival,és onnan yacht-al Chrissi szigetre,az is gyönyörű volt,érdemes sok helyet megnézni ott!
Chrissi:
5. biztos, hogy a nyugati oldalról mentetek Chrissire?
Mert az akkor jó nagy kiruccanás lehetett. Nem okoskodásképp, csak itt böngészek én is, mert pár hét múlva mi is megyünk és még nem voltam Krétán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!