Kezdőoldal » Utazás » Európa » Dokumentációk au pair számára?

Dokumentációk au pair számára?

Figyelt kérdés
Felkért egy skót pár, hogy menjek bébiszittelni a másfél éves fiukat. Annak már utána néztem, hogy Skóciába nem kell vízum, de milyen dokumentumot kell szereznem, amivel legálisan igazolom, hogy külföldön dolgozom?

2016. febr. 26. 13:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi. Mivel au pair leszel, ezert be sem leszel jelentve. En is az vagyok mar masfel eve angliaban, szoval tudom. A biztositasodat otthon magadnak kell fizetned, es itt pedig kapsz ellatast, eleg a hoszt csaladodnak egy levelet irnia, hogy veluk laksz, ezt elviszed a haziorvosodhoz, es kesz. Ugyan ez bankszamla igenylesekor. Ez utan nem adoznak, szoval semmi papirra nem lesz szukseged. NI szamot csinaltathatsz itt kint, az akkor jo, ha szeretnel normalis munkat, vagy az au pairkedes mellett hetvegen dolgozni.
2016. márc. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!