Hova lehet elutazni 100-130ezer Ft-ból Európán belül?
Figyelt kérdés
Repülővel, tengerpartra, kb 7hétre.2010. márc. 31. 18:17
1/9 anonim válasza:
7hétre??? Nem 7 napra, egy hétre gondoltál??? 130ezerből szerintem már simán Egyiptomba is eljutsz, én legalábbis 2 éve 120ból voltam ott, repülővel, 4 csillagos szállodában, igaz félpanzióval. Szerintem Európa ilyen szempontból drága. Tunézia, Egyiptom, ami lehet olcsóbb. Európa akkor jöhet számításba, ha alacsonyabb kategóriás szállodát választasz, vagy apartmant. De menj be egy utazási irodába, mondd el mit szeretnél, és ők segítenek neked.
2/9 anonim válasza:
Hét hétre? Viccelsz? Szerintem sehová. Ennyi pénzből nem fogod az egész nyarat tengerparton tölteni, az egészen biztos. Vagy rövidebb nyaralás, vagy több pénz, de valahol engedni kell.
3/9 A kérdező kommentje:
ELÍRTAM BOCSÁNAT!! 7 NAPRA vagyis 1 hétre gondoltam!!!
2010. márc. 31. 18:40
4/9 anonim válasza:
Görögország, Korfu, egy hét repülővel félpanzióval 130ból megáll. (és utazási irodán keresztül)
5/9 anonim válasza:
Egyéni szervezéssel szerintem Spanyol, Olasz, Horvát, Görög, Montenegró bőven, Bulgária, persze minden azon múlik, hogy milyenek a szállás igényeid...
6/9 anonim válasza:
Miért olyan fontos, hogy Európán belül mindenképpen repülővel menj?
7/9 A kérdező kommentje:
szeretek repülni :) és nem nagyon bírom a buszozást, se a vonatozást. Bár saját kocsival se lenne olyan rossz...
2010. ápr. 1. 20:06
8/9 anonim válasza:
Hány személy? Én ennyiből már beutaznám egyedül egész európát.
9/9 A kérdező kommentje:
100-130ezer Ft/fő
2010. ápr. 3. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!