Newcastlebe, Sheffieldbe, Manchesterbe vagy Leedsben használható, akcentus néküli angol nyelvtudással érdemes költözni?
Gondolkodok angliai kiköltözésbe, de London nagyon drága és tömött nekem, viszont érdekelnek a vidéki nagyvárosok, de nem Bristol, ami szintén drága.
A nyelvtanom nem tökéletes, de akcentus nélkül beszélek angolul.
Ha drága neked Bristol akkor Newcastle kiesik, mert igencsak drága város (de szép) Majdnem olyan árak vannak ott mint Londonban.
Ha a tömeg zavar akkor Manchester is kiesik. Igencsak zsúfolt város. Leeds-ről nem tudok vélemény mondani, mert egedül ott nem voltam még.
A nyelvről annyit, hogy senkit nem érdekel, hogy van akcentusod vagy nincs. Amúgy hamar kiderül, hogy van, mert ha nem élsz kint, akkor nem is ismered a kinti szleng szavakat.. De mint írtam, senkit nem érdekel az akcentus amíg tudsz kérdésekre válaszolni, tudsz kérdéseket feltenni vagyis tudsz kommunikálni.
Kb tökmindegy.
De azt kétlem, h nincs akcentusod, hacsak nem angolul nőttél fel.
A dràgasàg mit jelent
Lakàsàrak itt pl jóval olcsóbbak, mint délen (Newcastleben vagyok -azaz Gatesheadben, de az tökmindegy, folyó màsik oldala.
Sziasztok!
Sajnos már nem lehet privát üzenetet írni annak aki írta, hogy Leedset felejtsd el, mert törölte az illető a regisztrációját.
Mi a gond Leeds-szel?
Az egyik legnagyobb város az országban illetve London után az első számú pénzügyi központja az országnak.
Sok nagyvállalatnak van ott a székhelye.
Miért nem jó munka szempontjából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!