Hová menjünk a párommal az idén nyáron nyaralni?
Figyelt kérdés
Tavaly a spanyol Majorcán voltunk. Most is szeretnénk egy hasonló nyaralást, tengerparttal, napsütéssel, csúszdákkal és szép tájakkal. Nem ártana ha híres nagyváros közelében lenne, hogy egyúttal azt is meg lehessen látogatni.2016. febr. 10. 23:28
1/17 anonim válasza:
Görögország, Bulgária, Románia?
2/17 anonim válasza:
Barcelona vagy Athén környéke.
4/17 anonim válasza:
utso vagyok.Vagy ha valami nagyon szépet akarsz làtni és europàn belül, akkor olaszorszàg sorrentoi öböl.ott nagyon sok làTnivalo van és a környezö kis szigeteket is meg lehet nézni (pl. capri)Mondjuk az én nagy szerelmem dél-olaszorszàg, szicilia, puglia.ott csodàlatosan gyönyörü strandok vannak, össze se lehet hasonlitani az északiakkal.De az se jön be mindenkinek, mivel amugy elég romos és ramaty àllapotban van minden.vagy ha szeretitek a vizividàmparkokat, Tenerifén van egy nagyon nagy, talàn a legnagyobb Europàban( Siam Park a neve.)Tenerife amugy is jo ötlet lenne sztem, mert nagyon szép sziget, ott is lehet fürödni, kiràndulni stb.
5/17 Kései Sirató válasza:
Én Korfut ajánlom, gyönyörű sziget és van elég sok látnivaló, ott van a Sissy kastély gyönyörű kerttel és a sziget fővárosa, Korfuváros is csodás.
Másik ötletem Kréta, szintén számos látnivaló van.
6/17 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi még egyszer, valóban jó ötletek!
2016. febr. 11. 15:55
7/17 A kérdező kommentje:
Na hála, etüntették a balfácánt.
2016. febr. 11. 16:47
8/17 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy!Jár a keksz!
9/17 A kérdező kommentje:
Tévedtem, mégsem..
2016. febr. 11. 18:23
10/17 anonim válasza:
Nagyon sok helyre mehetnél, lényegében az egész tengerpart rád vár a sok csúszdájával meg a szépséges tájaival. No meg a nagyvárosaival.
De jó lenne, ha megtanulnád, Mallorca nem j-vel van, Steinberg az egyik legjobb válaszadó itt, és a közhelyes kérdésekre valóban ostoba válaszokat fogsz kapni.
Balfácánozni, a valóban jó szándékú, tehetséges válaszadókat fikázni pedig nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!