Kezdőoldal » Utazás » Európa » El caminora valaki útitárs?...

El caminora valaki útitárs? Júni, vagy juli elején szeretnek indulni,17 éves lany vagyok, kb 20 éves korig lány? Nincs sok pénzem, és utána maradnék meg 1-2 hónapot, h Spanyolt, meg Portugáliát kicsit bejarjuk

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 21:07
1 2
 11/17 Orfeus ***** válasza:
100%

Én Júliusba terveztem hogy kimegyek, bár annyit nem tudnék maradni hogy 1-2 hónapot flangáljak, és talán a tempóm is kicsit gyorsabb lenne. Napi 30-40-el számoltam nagyjából.

Nem tudom hogy hogy készülsz rá, 10 évig versenyszerűen sporoltam, de nem nagyon ismerek olyan lányt az én berkeimen belül sem aki 17 évesen napi 30-40-et le tudna sétálni 1 hónapon keresztül, pedig ismerek távfutókat, crossfittereket, minden féle sportolót.

De ha neked menne akkor tisztelet! De mielőtt hülyeséget csinálnál beszéld meg a szüleiddel. És nézz uátána, mivel nem vagy 18 annyira nem lesz egyszerű a dolog szerintem. És gondolom a nyelvet beszéled.

Vicc nélkül mondom hogy egy 17 illetve 20 éves lány nyelvtudással is, hónapokig zarándokolni, nem akarlak megijeszteni de ha nem adnak el titeket, és éppségbe hazakerülnétek, akkor fizetek egy Wellnes hétvégét mindkettőtöknek.

Én is most 22 éves koromra jutottam el odáig hogy meg merjem lépni, de nagyon sok készülést igényelt mind fizikailag, anyagilag és szellemileg is. Ha ajánlhatom akkor egy megbízható férfi utitársat is válassz, lehetőleg bőven 20 év felettit, aki szintén tudja a nyelvet, ellenben én kérlek hogy ne indulj el.

Mesékben ez nagyon jól néz ki, megcsináljuk El caminot, bejárjuk az országokat, de hidd el fiatal vagy hozzá.

Nézd meg A motoros naplóját, Che Guevara fiatalkorának egy részét dolgozza fel, ahogy átutazzák Latin Amerikát, nagyjából ismerik a nyelvet, orovosok, motorral indulnak stb, mégis útközbe annyi veszély és akadály gördül eléjük hogy felnőtt fejjel is alig tudják megoldani.

És ha rosszul leszel 40 fokba az úton, kiszáradsz, vmit elkapsz, 200km-en belül senki, mit csinálsz?

22F

2016. febr. 16. 04:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) ertem, hogy mire gondolsz..a szüleimmel persze megbeszélték mar. A korom nem számít, ha csak nem arról az oldalról nézzük, h meg kicsi' vagyok. Szóval nem kell hivatalosan, úgy értem. 30-40 km lehet, hogy tényleg sok, mert én 20-30 km körülire gondoltam. Idom van, mivel nyári szünetem lesz, ráadásul utána meg szeretnek körülnézni. Az, hogy valaki idősebb, esetleg fiú, legyen mellettem, nem rossz ötlet, majd igyekszem keresni..
2016. febr. 16. 15:54
 13/17 anonim válasza:
19/L vagyok, szintén tervezem :)
2016. jún. 22. 00:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Na, kérdező, hol tartasz a tervedben? elindultál? Vagy még csak ezután fogsz? Ha esetleg nem jött össze, az se szégyen, nyugodtan megírhatod - elég nagy falat az El Camino, van még időd megjárni :-)
2016. jún. 22. 08:00
 15/17 lencsefőzelék ***** válasza:
91%
Nos, kérdező, most, hogy több mint két év eltelt a tervezgetés óta, igazán válaszolhatnál: hogy sikerült, elindultál-e egyáltalán, egyedül, vagy találtál társa(ka)t?
2018. júl. 2. 01:24
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nincs sok pénzem, és utána maradnék meg 1-2 hónapot"

Ez egy nagy kamu volt!

17 évesként pénz nélkül, és "még 1-2 hónapot"...

Hát persze.

2018. júl. 3. 09:30
 17/17 anonim válasza:
Nem szeretnél mégegyszer (vagy először) elmenni?
2021. jan. 20. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!