Kezdőoldal » Utazás » Európa » Larnaca (Ciprus) februárban?...

Larnaca (Ciprus) februárban? Szép hely?

Figyelt kérdés

14-17 között megyünk a párommal, 3 napért 250EU-t fizettem, ebbe a jövet-menet repjegy és a szálloda félpanzióval van benne.

Szerintetek megérte?

2016. febr. 3. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megérte, arra biztos jó, hogy kiszakadni pár napra a szürke hétköznapokból.
2016. febr. 3. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Ha már megvetted az utat, utólag nem mindegy mi mit mondunk?

A Földözi-tenger vidéke télen is szuper hely. Ha nem fogsz ki egy csapadékos időszakot, kellemes nappali hőmérsékletekben jókat lehet kirándulni és kikapcsolódni.

Azzal a 250 euróval kicsit benézted az árakat, nem azért mondom hogy fájjon a szíved, de 4 csillagos szállások dögivel vannak naponta és két főre 5000 forinttól.

[link]

A retúr repülőjegy meg kb 10e-12eFt körül kellett kijöjjön fejenként.

Tudom, nektek reggelitek és vacsorátok is lesz, de félpanziós 4* is akad fejenként 6eFt-ból.

Legközelebb előbb kérdezz.

2016. febr. 4. 12:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez a kép melyik oldalrol származik?

Csak mert én elég sokat néztem, probáltam összevetni az árakat, booking.com, Wizzair, de én a legolcsóbban a WizzTours-al jöttem ki, igy félpanziósan. Olvastam a revieweket, és ott irták, hogy a kaja elég drága, ezért döntöttünk a félpanió melett.

2016. febr. 4. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A trivago oldalát használtam.

De ilyenkor érdemes még a hotelscombined keresőjét is bevetni.

2016. febr. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!