Larnaca (Ciprus) februárban? Szép hely?
14-17 között megyünk a párommal, 3 napért 250EU-t fizettem, ebbe a jövet-menet repjegy és a szálloda félpanzióval van benne.
Szerintetek megérte?
Ha már megvetted az utat, utólag nem mindegy mi mit mondunk?
A Földözi-tenger vidéke télen is szuper hely. Ha nem fogsz ki egy csapadékos időszakot, kellemes nappali hőmérsékletekben jókat lehet kirándulni és kikapcsolódni.
Azzal a 250 euróval kicsit benézted az árakat, nem azért mondom hogy fájjon a szíved, de 4 csillagos szállások dögivel vannak naponta és két főre 5000 forinttól.
A retúr repülőjegy meg kb 10e-12eFt körül kellett kijöjjön fejenként.
Tudom, nektek reggelitek és vacsorátok is lesz, de félpanziós 4* is akad fejenként 6eFt-ból.
Legközelebb előbb kérdezz.
Ez a kép melyik oldalrol származik?
Csak mert én elég sokat néztem, probáltam összevetni az árakat, booking.com, Wizzair, de én a legolcsóbban a WizzTours-al jöttem ki, igy félpanziósan. Olvastam a revieweket, és ott irták, hogy a kaja elég drága, ezért döntöttünk a félpanió melett.
A trivago oldalát használtam.
De ilyenkor érdemes még a hotelscombined keresőjét is bevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!