OLASZORSZÁG! Melyik városba a legérdemesebb elmenni?
Nagynéném felajánlotta, hogy érettségi ajándékként elvisz nyaralni, és Olaszországon belül én választhatok úti célt :) sosem jártam még Olaszországban, és sajnos fogalmam sincs, hová érdemes ellátogatni.
A legjobb egy olyan hely lenne, ami nincs túl messze a tengertől (egy napra le lehet ugrani), és több látványosság/természeti kincs van a közelben.
Valakinek van jó/rossz élménye? Mit ajánlotok és hova ne menjünk biztosan?
Várom a válaszokat :)
Érdemes délre is menni. Nyílván nem olyan mint Firenze-Velence-Róma, de aki nem kényes, annak nagyon fog Dél tetszeni. Tudomásul kell venni, hogy eltérő történelmi fejlődés miatt az ország déli része mindig is más volt és lesz is.
Én akkor voltam Nápolyban, mikor szemétválság volt, mégsem tántorított el és voltam ott 3-szor eddig. Bari, Palermo és Catania is meg volt már látogatva, így nagyjából már kezdem a déli mentalitást, városrendezést érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!