Ha Európába bárhova mehetnétek nyaralni hova mennétek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 18:27
3/9 anonim válasza:
Tavaly voltam Norvégiában, gyönyörű volt, szívesen mennék vissza. De megnézném Skóciát vagy Izlandot is :)
4/9 anonim válasza:
Skócia vagy Salzkammergut/Kaprun
5/9 anonim válasza:
A következő útvonalat járnám végig, természetesen minden városban eltöltenék néhány napot: Bp-Berlin-Hamburg-Koppenhága-Malmö-Stockholm-Oslo-Hammerfest-Rovaniemi-Helsinki-Szent Pétervár-Murmanszk-Arhangelszk-Moszkva-Kazany-Voronyezs-Anapa-Szocsi-Asztrahány-Baku-Tbilisi-Jereván-Kars-Erzurum-Ankara-Isztambul-Belgrád-Bp.
Tudom, hogy egy picit átmentem Ázsiába, de szerintem ez még belefér:)
6/9 anonim válasza:
Ja és persze az előző útvonalhoz nyilván jó sok pénz kéne, amennyi nekem nincs. Ha a reális anyagi helyzetemet is figyelembe kell venni, akkor bolgár tengerpart, vagy Jalta.
8/9 anonim válasza:
1.) Görögorszég
2.) Olaszország
3.) Horvátország
Tengert akarok! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!