Utazzunk vagy ne? Velencei karnevál!
Figyelt kérdés
Van olyan aki szeretett volna elutazni az Olaszországi velencei karneválra, de a terrorizmus veszélye miatt mégse utazik el? Én elgondolkodtam most ezen,hogy utazak-e vagy ne!? De félelemben nem lehet élni örökké, ígyhát valószínű elutazom! Vagy mégse? :)2016. jan. 25. 15:13
1/3 anonim válasza:
Én a szüleimnek vettem karácsonyra utat a karneválra, és nem féltem őket. Bármikor bárhogy meghalhatsz, még ha négy fal között éled az életed, akkor is. Akkor meg nem jobb utazni, világot látni? Pont ezt akarják a terroristák, hogy rettegjünk. Hát tőlem nem fogják megkapni.
2/3 anonim válasza:
Jééé elmúlt az adventi időszak, más nem a bécsi terrorizmustól kell parázni...
3/3 anonim válasza:
Már szinte hiányzott egy ilyen Velencei karneválos terrortámadásos fogyatékos kérdés,hiszen az elmúlt pár napban egyet sem írtak ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!