Londoniak! Milyen az idő?
Figyelt kérdés
Március közepén utazok Londonba, és az lenne a kérdésem, hogy milyen márciusban kint az idő?
Tudom, hogy teljesen eltérő, és nem ugyanolyan lesz az idő mint tavaly, vagy azelőtt volt, de néhány tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadnék! :)
2016. jan. 24. 12:07
1/3 anonim válasza:
Én tavaly márciusban voltam kint egy hétig. Annyira nem volt vészes, kicsit fáztam, olyan 10-12 fok körül mozgott a hőmérséklet. Mindenképpen vigyél vastag kabátot, sapkát, sálat, kesztyűt, több pulóvert. Jó szórakozást! :)
2/3 anonim 

válasza:

10 és 15 között fog mozogni a hőmérséklet. Jó tudni, hogy állandóan fúj a szél, szóval ha huzatra érzékeny vagy, feltétlenül hozz sapkát, fülvédőt, amid van. Továbbá azt vettem észre, hogy kellemesebb rétegesen öltözködni, inkább legyen rajtad több vékony réteg ruha, hogy tudj levenni belőle ha túl soknak érzed.. lényeg hogy ne legyenek túl vastagok. 15 fok az itt teljesen jónak számít, sőt langyos időnek :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek! :)
2016. jan. 25. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!