Tudtok nekem Manchesterről információkat mondani? Milyen nehéz munkát találni ott? Milyenek az árak stb?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeptemberben Manchesterbe szeretnénk menni dolgozni! Már dolgoztam Londonban, tehát van NI numberem, van némi tapasztalatom Londonról, de a vidéki városokról nincs. Vannak tapasztalataitok a vidéki árakról, (Elsősorban Manchester a cél, talán még Liverpool jöhet szóba). Milyen nehéz ott munkát találni? A nyelvtudásunkról annyit hogy középfokon beszélünk mindketten.(Nincs középfokú nyelvvizsgánk, de tudunk kommunikálni, értjük amit mondanak és válaszolni is tudunk). Lononban 2 nap alatt volt munkám, Manchesterben is lehet akár pár nap alatt is találni valami munkát? (Lehetőleg full timeosat, nem akarok 0 órás szerződést kapni). Szeretném, ha csak olyanok válaszolnának, akiknek valóban van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk. Negatív kommenteket nem kérek! Szívesen veszek midnen hasznos tanácsot, illetve hasznos linkeket is lakásbérléshez, illetve állás kereséshez (A gumtree-t ismerem).2016. jan. 21. 09:15
1/9 anonim válasza:
Manchesterből egyre több magyar megy el, mert elég gyér a munkalehetőség, pedig én gyárvárosnak láttam.
Az árak nem olcsóak, ha a szállásra gondolsz. Olyan árakkal számolj mint pl. Bristol.Kaja árak elmennek. Ha Manchesterbe akartok menni, akkor úgy menjetek, hogy adjatok időt magatoknak a munkataláláshoz, mert pár nap alatt nem biztos, hogy lesz munka, főleg nem főállású.
Mi egyébként tavaly elmentünk Manchesterbe munka miatt, de inkább maradunk ahol voltunk..(Wiltshire megyében élek)
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom. Ezt mar vegigneztem! A tobbit mar nagyjabol tudom, de szeretem minel tobb szemszogbol hallani
2016. jan. 21. 12:32
4/9 anonim válasza:
Ha tudsz angolul rendesen, szakmàd is van, nem lehet gond munkàt talàlni.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos szakmam nincs, csak egy fel eves Londoni referenciam.
2016. jan. 21. 12:59
6/9 anonim válasza:
Ez esetben nagyon nagy lehetőségekre ne szàmíts. Klasszikus gyàri melòk, vendèglátàs, hotel, ezekben van esèlyed minimàlbér körüli fizetèssel. 0 òràs szerződèst elkerülheted, ha nem agency vesz fel hanem a cég. Amùgy Manchester egèsz jò vàlasztás, nem túl dràga varos.
7/9 A kérdező kommentje:
Kezdetnek beerem mosogatassal, takaritassal... Azzal is egesz jol lehet a korulmenyekhez kepest sporolni. Ha londonban minimalberrel havi 400 fontot sporoltam ugy hogy nem egy lyukban laktam, hanem egy olyan hazban ahol osszesen 4en voltunk. Csak az lett volna a kerdesem hogy ilyen szokasos melokat milyen esellyel talalok Manchesterben, pl: mosogatas, takaritas, pohar leszedes stb stb
2016. jan. 21. 15:52
8/9 anonim válasza:
Talàlsz. Hogy tettél fèlre Londonban 400 fontot minimálbérből? Ez szàmomra mindig hihetetlen volt. Kerestem magam is minimàlbèrt 2 hònapig, megéltem belőle ugyan, de fèlretenni 50fontot tudtam maximum.
9/9 A kérdező kommentje:
Heti 6 nap munka volt. 2 hetente 487 fontot kerestem. 400 volt a szallas, tomegkozlekedesre nem koltottem mert a melo 15 percre votl gyalog. Ezen kivul kajat kaptunk a hotelban meg hoztam is haza sokszor. Kondi az kb 30 font volt. Ez 430. Kajára azért költöttem mondjuk 70-100 fontot. Az legyen 500 font. Es akkor meg elmentem sorozni bulizni 1-1x az meg kb 100-150 font. Ez nagyjabol 650 font de a fizu nem csak 4 heti fizu votl mert ugye egy honap nem 4 hetbol all hanem van meg 3 nap. Nagyjabol igy alakult
2016. jan. 21. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!