Februárban megyek a barátnőmmel Kölnbe egy karneválra, le kellene mondani az utat az ottani helyzetre való tekintettel?
Ti is tudjátok, az ilyen kérdéseket négy okból írják ki:
- mert a kérdező eleve buta
- mert a kérdező unatkozik
- mert a kérdező sok közszolgálati hazugságot néz (de ez belefér a kérdező buta kategóriába)
- mert a kérdező nem utazott még soha (igaz, nem is merne), bár ez szerintem az első esetbe beleérthető.
A világ sem biztonságos, sem félelmetes. A kettő elegye. Szerintem Kölnben most kettőzött erővel próbálják a rendet fenntartani, így éppen biztonságosabb város lesz, mint a többi (ahol szintén vannak migránsok).
Egy személyes példa: 2011-ben egy-két héttel a liverpooli zavargások után utaztunk ki a párommal, és még az egyik hírhedt városrészben is jártunk (igaz, nem éjszaka). Szeméten kívül nem láttunk már nyomát a történteknek, és a közhangulat is teljesen nyugodt volt.
#4: "ottani 1000 menekült nem fog eltűnni onnan..." Ez igaz, de többen vannak mint ezren. De ez téged gátol abban hogy megnézd Köln olyan részeit amit más turisták megnéznek? Hidd el a rendőrség pont a szilveszteri események óta jobban odafigyel. Főleg a turistákra. Nem értem miért volt jó hogy lemondtad de te dolgod.
(Gondolom mikor a Keletinél voltak meg Budapest több részén migránsok akkor meg Budapestre nem mentél.)
"mert a kérdező nem utazott még soha (igaz, nem is merne)"
Hát voltam párizsban és a moulin roguenál kiraboltak minket a feketék. Ezek után had féljek már... bár a kirabolás a kisebb baj, nem szeretném hogy a barátnőm áldozat legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!