Mi a véleményetek a norvégiai videómról?
2016. jan. 8. 12:25
21/25 anonim válasza:
Az első 1,5 percet néztem meg, néhol nehezen érthető, amit mondasz (az akcentuson kívül), mert nagy a háttérzaj, zene, kicsit vagy a hangod sávját erősíteném fel vagy a hátteret venném lejjebb.
22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok véleményt, javaslatot, bátorítást! :)
Nem is vagyok büszke a kiejtésemre, de nem fogom takargatni. Sose lesz tökéletes. Javulni persze fog, de addig is olyan amilyen. Ettől független szerintem élvezhető a videó és akit érdekele Norvégia és azu utazás annak jó kis videó lehet.
2016. jan. 9. 21:23
23/25 anonim válasza:
nekem marhára nem volt jó videó mert németül és spanyolul értek.
24/25 anonim válasza:
Szia, szerintem ngyon jó meg van vágva a videód, és érdekes, szép felvételeket mutatsz. Szerintem nem kell, hoyg jó kiejtésed legyen, de a szavak hangsúlyán változtatnod kéne, mert az jobban zavaró, mint a kiejtés.
Engem ami zavart az az alatt lévő irritáló zene, szerintem ne egy ilyen elektronikusszerű ismétlődő unalmas hülyeséget rakj alá, és további sok sikert:)
25/25 anonim válasza:
Most legyünk öszintékk! Én megnéztem a videódat. De egy szót sem értettem belőle! A táj viszont szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!