Merre érdemes menni nyaralni?
Sziasztok!
Soha életemben nem voltam még külföldön nyaralni (leszámítva két buszos túrát, egyet Velencébe és egyet Londonba).
Idén nyáron szeretnék valami undorítóan tipikus pálmafás-(fehér) homokos tengerpartra menni, de nem lenne hátrány, ha aktív pihenésre is nyújtana lehetőséget :) Az igazi egy Európa-hátizsákos túra lenne, de nem hiszem, hogy egyetemistaként meg tudnám engedni magamnak :/ Augusztus végén, szemeszterkezdés előtt szeretnék elmenni, ez gondolom számít. Nézegettem már utazási irodák ajánlatait és fórumokat, de az első kèzből származó tanácsok többet érnek :)
Előre is köszönöm!
21/L
Az egyetem első-második hete tökéletes időszak az elutazáshoz. A lényeg az, hogy iratkozz be, intézd el a szükséges papírmunkát és lépj le egy hétre.
Mi mindig így csináljuk szeptemberben és februárban is.
Sokkal olcsóbbak a repülőjegyek, és a szállások is.
Elsőként nézz körül pl a wizzair honlapján, hova vannak jegyek. Még ne vegyél semmit, ráérsz majd május- júniusban.
Ui. Azért az a fehér homok nem igazán van a környéken, próbáld beérni a hagyományossal.
Fehér homok kicsit odébb van és más árkategória.
Ha utazási irodákat nézel akkor jó mélyen a zsebedbe nyúlhatsz 3-4-szeres áron negyed annyi élményt kaphatsz.
Azért már Olaszországban is vannak vannak fehér homokos tengerpartok, és mivel délen vannak egy picivel olcsóbbak is mint a nagy felkapott nyaralóhelyek.
Csak példának:
Tropea: [link]
Tremiti-szigetek: [link]
Szicíliaban San Vito lo Capo: [link]
ha engedsz a homok fehér árnyalatából (és megfelel a sárgás is)tovább szélesedik a paletta (attól még a pálmafák megmaradnak, különösen a Riviera della Palme esetében:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!