Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már valaki a BogAirrel?

Utazott már valaki a BogAirrel?

Figyelt kérdés
Kiszeretnénk menni nyáron Frankfurtba.Utazott már velük valaki?
2016. jan. 2. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy a cég amire rákerestél nem légitársaság, hanem egy kereső oldal.

Ráadásul olyan oldal, ami eléggé hülyének nézi a vevőt. Ha nem hiszed, keress rá ugyanarra a jegyre több helyen is. Lehetőleg a légitársaság saját oldalán is. Ha egyszer megteszed ezt, és látod mennyi sarcot szednének le rólad a semmiért, mindenkit le fogsz beszélni a kérdéses cégről.

2016. jan. 2. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

A bogair valóban csak egy repülőjegy kereső (ennyi igazság van az első válaszban), de nem húz le, nem is tudna, mivel nem nála vásárolsz.

2 keresőmotort használ. Az egyik a dohop (olyan mint a skyscanner). A dohopról csak annyit érdemes tudni, hogy 2014-ben a legjobb repülőjegy kereső lett a World Travel Awards-on, az összes nagy keresőmotor előtt.

A lényeg, hogy összegyűjti a nagyobb utazási irodák és légitársaságok ajánlatait, megmutatja és a foglaláshoz, vásárláshoz át dob hozzájuk (a légitársaságok, utazási irodák oldalára).

A bogair-en van egy rugalmas repülőjegy kereső, ami ezen a dohop motoron alapszik, ha nem tudod mikor utaznál elég hasznos eszköz lehet: [link]

A másik motor, amit használ az a Mortons Utazási irodáé. Nagyon bonyolult lenne kifejteni, de nem minden esetben drágább, mint ha közvetlenül a légitársaságnál foglalnál, de győződj meg róla, nincs veszteni valód.

Sok utazónak megér 1-2-3-4 ezer forintot az, hogy nem egy légitársaságnak fizet, hanem egy magyar utazási irodának, ahol probléma, baj esetén magyar számot hívhat, magyar ügyintézőkkel beszélhet stb.

Nem akarlak befolyásolni, a döntés a tiéd, hogy hol veszel, csak gondolom, picit korrigálom az első válaszolót.

2016. jan. 2. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Pici adalékkal szolgálnék a második válaszadó egyébként színvonalas összefoglalójához.

A .hu végű keresőmotorok közül talán egyetlen olyan van, amelyik nem tesz rá plusz díjat a légitársaság árára. Nem, nem a bogair az. Ahogyan én látom, a bogair a mortons travel keresője, és simán sok ezer forinttal károsítja meg a gyanútlan utazót. Még mindig nem tudok mást ajánlani, mint első tanácsomban tettem, ha valaki utazni akar, akkor keressen valami rendes oldalon (momondo-n, kayak-on) s hanyagolja az olyan helyeket, amik nem tesznek mást, mint google-ben elöl végeznek némi hókuszpókusszal, csinálnak maguknak egy takaros dizájn, és közben lehúzzák az utast.

Kétlem azt is, hogy egy átlag érettségizett ember ne lenne képes bármely nem magyar nyelvű foglalási oldalon kitölteni a honnan hová, mikor, utasok száma, utasok neve és email cím mezőket.

2016. jan. 2. 23:55
 4/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi ősszel mennénk Los Angelesbe és már hetek óta keresgélek a neten,hogy hol a legolcsóbb a jegy. Nekem pl. a bogair a Morton's-on keresztül hozza fel azóta is a legolcsóbb jegyet. 30-40.000 ft-tal olcsóbb mint az összes többi magyar és külföldi oldal. Viszont nem tudom,h mennyire megbizható. Ebben tudnátok segíteni? Mert olvastam egy cikket,h volt akiknek a csatlakozó járatot nem foglalták le.

Köszönöm

2016. febr. 21. 12:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy mennyi lenne a BogAirrel egy repülőjegy Los Angelesbe.Viszont szerintem jobban jártok,ha Bécsből mentek el mert az jobban megéri.Több 10 ezer Ft-t tudtok megspórolni rajta.Budapestről-Bécsbe pár ezerért el tudtok jutni.Mint néztem 110-115 ezer lenne egy főnek Los Angelesbe Bécsből.És ez egyből odavisz nem kell átszállni. Viszont a szállás az nagyon drága.Ezért inkább javaslom azt hogy egy jobb fajta utazási irodával utazzatok,mert az úgy fix hogy eljuttok.Sok szerencsét.Kb. 1 személynek fél millió forint lesz.
2016. aug. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!