Szlovénián való autópályán átutazással kapcsolatban valaki tud felvilágosítást adni?
Figyelt kérdés
Kell e téligumi, hólánc?
Nehéz e most a határátlépés?
Milyen autópályafizetés van.
Többet kell fizetni egy 9személyes kisbuszra mint szgk-ra?
2015. dec. 28. 21:25
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kell-e téli gumi, hólánc, de anélkül semmiképp nem indulnék el. Matricát tudsz itthon is venni (Nagykanizsa, MOL kút), ki kell ragasztani. Vannak kapuk, amiken lassan kell áthaladni, ott ellenőrzik.
3/5 A kérdező kommentje:
Most az komoly, hogy méregessem a motorház tetőt, hogy megtudjam mennyibe kerül majd a pályamatrica?
2015. dec. 29. 11:31
4/5 anonim válasza:
Igen komoly.
Én sem tudtam eldönteni, mert több helyen meg mást írnak.
Mindenhol a lehúzás megy.
Pl Szlovénia azért vezette be a hét napos matricát, hogy aki 1 hetes turnusra megy, annak 2-t kelljen vennie.
A horvátok is jól lehúzzák a kisteherautókat, talán a legolcsóbb Ausztria fele menni, bár kicsit hoszabb.
Ki van ez találva.
5/5 anonim válasza:
Mi síelni voltunk Olaszországban. Erősen ajánlották, hogy ne Ausztria felé menjünk, hanem Szlovénián át, és dél felől menjünk fel a hegyekbe. Így hosszabb, de gondoltuk, az időjárás kevésbé rizikós. Aztán amikor letértünk a pályáról, akkor láttuk, hogy az észak felől érkezők kilométeres sorokban kígyóznak a kapuk előtt, előttünk pedig senki nem volt. Ezt is vedd figyelembe az útvonal választásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!