Az Erdélyiek elárultak minket?
Akik ott vannak, azok már csak részben magyarok?
Felesleges nyomatni ezt a túlmisztifikált magyarságot nekik?
Mi árultuk el őket azzal a régebbi kettős állam polgársági dologgal?
Az Erdélyiek nem árultak el minket!
Akik ott laknak, azoknak muszáj volt alkalmazkodni a helyzethez, de még mindig látok a határon túl igaz magyarokat ;) Akik Magyarországon szeretnének élni..
A legtöbb még tud magyarul és sajnos azt kell, hogy mondjam, ők SOKKAL INKÁBB MAGYAROK, MINT A MAGYARORSZÁGON ÉLŐK ;)
"SOKKAL INKÁBB MAGYAROK, MINT A MAGYARORSZÁGON ÉLŐK ;)"
Ez így van!
Elsőnek:
Te most viccelsz? Mikor voltunk mi olyan helyzetben az EU-ban, hogy feltételeket diktálhattunk volna az újonnan csatlakozó országokkal kapcsolatban?:)
hejj hejj! jön a fidesz és lesz magyar állampolgárságom :)
amúgy nem árultunk el senkit meg senki nem árult el senkit. magyarországot szétszedték a világháborúk után , ez történt.
az erdélyiek, jómagam is, jó emberek vagyok, nagyon jó vendéglátók, nincs bajunk senkivel és semmivel.
Én személy szerint várom a FIDESZ-t mert úgygondolom jár nekem a magyar állampolgárság és biztosan megkönnyíti ezt nekem a FIDESZ hacsak megnemadja autómatikusan.
üdv,
egy erdélyi magyar : Hunor 21
Sok-sok riportot néztem , amiben erdélyi magyarok beszélnek... Alig tudnak magyarul, legalább is az minden csak nem magyar, szerintem ez a magyarság tudat az erdélyieket nézve túl van misztifikálva...
Mikor voltak Pesten a lázadások, mért nem jöttek az erdélyi magyarok segíteni nekünk.... De akár mielőtt leszavaztuk, azt a régebbi nekik kedvező törvényt, az előtt mért nem segítettek nekünk akármiben... Igaz magyarok, az igaz magyar harcol az igazáért, meg a többi magyarért... Nem ezt mondom, h a magyar országon élők jobbak, de az erdélyiek ugyan olyan kutyák, sőt...
elegem van már ebből. NAGYON SOK KÜLFÖLD UTÁN MAGYARORSZÁGRA KÖLTÖZŐ MAGYART ISMEREK, MIND AZT MONDJA, HOGY VÁRTA, HOGY JÖHESSEN, AZTÁN ITT MINDENKI MILYEN BUNKÓ, MEG IRIGY, GONOSZ, LUSTA... STB
KÖNYÖRGÖM A MAGYAR IGENIS IRIGY, NEM TIBETI VAGY INDIAI NÉP VAGYUNK, EGY BÜSZKE, OKOS , HARCOS NÉP, AKINEK LEVÁGTÁK A SZÁRNYÁT, ELÉG CSÚNYÁN MEGKÍNOZTÁK (PERSZE, AHOGY MI IS TETTÜK PÁR NÉPPEL, MÉG RÉGES RÉGEN)...
A MENTALITÁSUNK ILYEN, H PESSZIMISTÁK VAGYUNK, IRIGYEBBEK AZ ÁTLAGNÁL , EZ A TÖRTÉNELMÜNKNEK LENYOMATA, ITT IS NAGYON SOK KEVERT MAGYAR VAN, RENGETEG... DE, H ERDÉLYBEN MÉG TÖBB AZ 100% ... NINCS EZZEL SE BAJ, CSAK NEM KELL NYOMATNI EZT A MAGYARSÁG SZÖVEGET... AZOK KÖZÜL AKIK MAGYAROK VAGY ANNAK MONDJÁK MAGUKAT, NAGYON NAGYON NAGYON PICI RÉSZE , CSAK AZ AKI VÉRÉBEN , SZÍVÉBEN , ELMÉJÉBEN IS MAGYAR ...
SZERETNI KELL A MÁSIK EMBERT, BE KELL FOGADNI, ÖRÜLNI ANNAK, H ENNYIRE SZERETNEK MINKET AZ ERDÉLYI MAGYAROK, ÉRTÉKESNEK TARTANAK EBBEN AZ ORSZÁGBAN OLYAN DOLGOKAT, AMIK ITT SOKAN ÉSZRE SE VESZNEK. TEKINTHETIK A HAZÁJUKNAK IS , DE ATTÓL MÉG NEM LESZNEK IGAZI MAGYAROK, CSAK JÓ EMBEREK, AKIKET MEG KELL BECSÜLNI, AHOGY A ZSIDÓKAT, CIGÁNYOKAT , NÉGEREKET, KÍNAIAKAT, AKIK LEHET SZINTÉN SOKAT TESZNEK AZ ORSZÁGÉRT ÉS MAGYARNAK MONDJÁK MAGUKAT...
ERKÖLCSÖSEN, SZERETETTELJESEN KELL ÉLNI, DE AZÉRT MÉG NEM LESZ VALAKI MAGYAR, H A VILÁG EGY OLYAN RÉSZÉN LAKIK, AMI EGYSZER IDE TARTOZOTT, DE MÁR SOHA NEM FOG, BESZÉLI A NYELVET, DE NEM ÚGY , AHOGY MI, NEM ÉRTI MEG, H MÉRT VAGYUNK IRIGYEK , PESSZIMISTÁK VAGYIS A MENTALITÁSUNKAT ÉS PERSZE GENETIKAI FELÉPÍTÉSÉBEN SE SOROLHATÓ ABBA A CSOPORTBA, AMIBE AZOK VANNAK, AKIK NEM KEVEREDTEK MÁS NÉPEKKEL...
MOST EGY ERDÉLYI AKIK A ROMÁNOKKAL(EGY TUDJUK MILYEN NÉPPEL) KEVEREDETT, ÉS VAN BENNE MÉG NAGYON SOK MÁS NÉP VÉRE IS, MERT HÁT UGYE A ROMÁNOK SE ARRÓL VOLTAK HÍRESEK, MINT A NÉMETEK, H NEM IGAZÁN KEVEREDTEK, MÁS NÉPEKKEL... MEG A SZÍVÉBEN SOHA NEM LESZ MAGYAR, A MAGYAR NÉP MOST EGY OLYAN STÁDIUMBAN VAN MIKOR AZ ÁTLAGRA, AZ OLYAN DOLGOK A JELLEMZŐEK AMIRŐL AZ ERDÉLYI MAGYAROK ROSSZALVA BESZÉLNEK, ÉS NE TUDNAK VELE AZONOSULNI... MAJD EGYSZER LEHET MEGVÁLTOZIK A MAGYAR MENTALITÁSA, DE AKKOR IS TELJESEN MÁS SZÁLON FUT AZ ERDÉLYI MAGYAR MENTALITÁSA...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!