SOS nem lesz belole baj? (szemelyi igazolvany)
Figyelt kérdés
Szoval az van hogy nekem ma jart le a szemelyim es holnap meg megyek nemetorszagba , teljesen kiment a fejunkbol , apa aztmondta hogy meg harom honapig jo miutan lejar .2015. dec. 20. 20:39
1/7 anonim válasza:
Apád nem jól tudja. A lejárt személyi azt jelenti, hogy nincs érvényes okiratod.
A migráns helyzet miatt most nem tudni, hogy mennyire fekszenek rá határoknál az okirat ellenőrzésre. De az tény, hogy bármikor rutinszerű igazoltatás érhet téged, és akkor gondban leszel..
2/7 anonim válasza:
Ha van jogosítványod azzal helyettesítheted.
3/7 anonim válasza:
Jól tudja apád, elvileg van lehetőség 1 éven belül lejárt okmánnyal történő utazásra néhány európai országba, de a gyakorlatban nem tudom mennyire ismerik ezt a szabályt a rendőrök.
5/7 anonim válasza:
"Ha van jogosítványod azzal helyettesítheted."
Csak BELFÖLDÖN jogosít személyazonosság igazolására!
Külföldre személyi vagy útlevél!
6/7 anonim válasza:
Engem mikor megallitott a rendor, csak es kizarolag jogositvanyt kert. Se szemelyit, se utlevelet. A jogositvanybol minden adatot letudott kerdezni a rendszerukbol.
7/7 anonim válasza:
Hát ez peh! Mi is mentünk most 20.-án. Csak azokat állítják le akiknek pl nem német rendszámuk van vagy csak mert olyan kedve van. Szóval minket minden héten megállítottak a német-osztrák határon magyar rendszámnak köszönhetően. Ott személyi igazolványt kérnek. :) Múltkor viszont apukámnak a jogosítványi engedélyét is elkérték,most 20.-án azt nem csak a személyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!