Szerintetek hogy jön ki egy utazás olcsóbban? All inclusive, félpanzió, vagy csak reggeli? Részletek lent.
Bulgária üdülőközpont bungalója 4 fős családra:
6 éjszaka reggelivel 46 ezer, félpanzióval 80 ezer, teljes ellátás 98 ezer. Melyikkel jöhetnénk ki olcsóbban?
Attól függ, milyen programot terveztek: ha csak strandolni szeretnétek, akkor szerintem all incl. Sokkal többet nyújt a félpanziónál (korlátlan étel-ital fogyasztás - kivéve egyes alkoholos italok), és nem sokkal drágább.
Ha szeretnétek kirándulni, helyi ízeket kipróbálni kisebb éttermekben, stb. akkor csak reggeli. Összességében valószínűleg így drágább lesz, de nem a szállodai egyenkaját eszitek és nem vagytok megkötve az étkezési időpontok miatt.
Nem tudom olvasol-e egyéb netes beszámolókat is, de Bulgáriába csak a lúzerek vesznek all inclusive ellátást.
A bolgár utazások bibliáját alább találod.
Mi minden évben ott nyaralunk, még sosem fizettünk 20 ezernél többet a retúr repülőjegyért, még sosem aludtunk éjszakánként drágább helyen, mint 30 leva/két fő, még sosem fizettünk többet svédasztalos vacsoráért, mint 12 euró, és eszünkbe nem jutott volna, hogy olyan sokat költsünk fejenként, mint amiket írtál.
OFF
Négyes, és csak a lúzereknek az elsődleges szempont, hogy bármi áron mindenki másnál olcsóbban nyaraljanak... Van a világon változatosság, meg magasabb igényszint is. Én egyszer, kényszerből voltam egy napot egy hasonlóan olcsó országban, üdülőközpontban 5*-os hatalmas szállodakomplexumban, all incl. ellátással. Soha többet. A sok prosztó, aki valakinek érezte magát (fele orosz turista) egymást taposta a svédasztalnál, felpupozta a tányérját ingyenkajával, aztán a felét otthagyta. Szánalmas volt.
köszönjük az offot, #7.
Jó, hogy elmondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!