Kezdőoldal » Utazás » Európa » Prágában mennyi időt érdemes...

Prágában mennyi időt érdemes eltölteni turistaként?

Figyelt kérdés
Mennyi látványosság van?

2015. dec. 1. 18:02
 1/8 talor ***** válasza:
100%

Orloj, Károly-híd, Václav tér, Szent Vitus székesegyház, Várnegyed, Óváros, Arany utcácska...

Van mit nézni, gyönyörű város. Csak egyszer volt hozzá szerencsém, de bármikor visszamennék. Érdemes 2-3 éjszakát eltölteni a városban, illetve környékén.

2015. dec. 1. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
3 nap alatt minden lényegeset meg lehet nézni kényelmesen :)
2015. dec. 1. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Nekem egy nap is sok volt. Prága nagy csalódás volt, bazár és turista hegyek, nem látni tőlük a várost...
2015. dec. 1. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ezek a dolgok nem tetszenek neked, akkor miért nyáron mész városlátogatásra? :D
2015. dec. 2. 00:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Prága az egyik legszebb város a Földön, simán megér 3 napot,a minimum 2 teljes nap.
2015. dec. 2. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
3-as vagyok, kora tavasszal mentem, hétköznap, még csak nem is iskola szünetben. Szerintem ez a Prága ügy egy kicsit fel van fújva.
2015. dec. 2. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát...akkor mesélj.. milyen városok tetszenek neked Európában?
2015. dec. 2. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rosszkor voltál rossz helyen, én egy helyivel néztem meg a várost, és nagyon tetszett. De az is lehet, hogy különböző emberek különböző ízlésűek...

2-3 nap alatt meg tudod nézni a legfőbb látnivalókat, de mivel elég életteli város, több hétig is el lehet szerintem lenni.

2015. dec. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!