Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ferjem es en ausztriaba...

Ferjem es en ausztriaba keszulunk december vegen. en magyar o kanadai a nemet nyelv nem megy csak az angol tehat erdeklodnek hogy tud e valaki megbizhato forrast ahol osztrak munka kozvetitok vannak?

Figyelt kérdés

december veen keszulunk ausztriaban becsbe menni a magyar kozvetitokben nem bizok es sajnos nincs ismeros egyedul angliaba de az nem szimpatikus nagyon draga

tehat ha barkinek lenne normalis otlete ahol munkat tudok keresni konnyen en takaritas pincerkedesben gondolkozom a ferjem pedig eredetileg buvar de van tapasztalata felszolgalasban gipszkarton csempe es mindent gyorsan hamar megtanul szoval kerem aki tud barmi megbizhatot segitsen :)

2015. nov. 26. 23:19
1 2
 11/19 anonim válasza:
75%

Akkor talán ne tegyél fel kérdéseket, vagy ha felteszel, ne mocskos magyarozz, mert ez az oldal is egy magyar oldal. Ott a végén, hogy .hu

Nem akarok beléd kötni, csak jó tanácsként mondom, hogy ez a mocskosozás sehol sem fog jó fényt vetni rád.

Egyébként most kérdés, hogy akkor magyar vagy? A kérdésedben az van, viszont azt írod, undorító népség...bár elnézve az írásodat, valószínűleg nem itt nevelkedtél és nem is használtad soha a nyelvet.

2015. nov. 27. 22:37
 12/19 anonim válasza:
75%

Hogy a kérdéshez is szóljak, én biztos munka és minimum alap német nélkül nem vágnék neki. Vagy, ha van néhány felesleges millió elfekvőben, akkor rajta, addig csak találtok munkát, amíg azt felélitek.

Nekem ismerősön keresztül is több mint egy évbe tellett, míg el tudtam kint helyezkedni, igaz, én nem Bécsben, hanem Graz mellett dolgozom.

Arra fel kell készülni, hogyha szállást és kaját nem adnak, akkor hiába keresel 1000, vagy akár 1500 eurót, is, meggazdagodni nem fogtok.

Mindenesetre szerintem Angliába se könnyebb kijutni, ha nincs ismerős.

11-es voltam.

2015. nov. 27. 22:40
 13/19 anonim válasza:

még annyit tennék hozzá, hogy valóban el lehet helyezkedni kint némettudás nélkül is, de ahhoz komoly szakma (pl programozó ) kell, meg persze folyékony angol.

Ha nincs ilyen szakma, és mint írtad, felszolgálásban, vendéglátásban gondolkodtok, akkor nincs mese, kell a német. sok magyar embert ismerek, aki itt kint dolgozik,de egy sincs köztük, aki ne tudna németül. Felszolgálóknak, recepciósoknak egyértelműen kell egy biztos némettudás, és a konyhai kisegítőknek, szobalányoknak is legalább egy alapszint.

2015. nov. 27. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

MUSZÀJ..

Ha a férjed kanadai, akkor miért nem mentek Kanadába ha angolul jól beszéltek?

Én legalábbis oda mennék.

2015. nov. 28. 09:30
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Jézusatya, hát ha az anyanyelveden így írsz, képzelem, milyen lehet az angolod. És emellett egy német nyelvű országba készülsz. Kemény.
2015. nov. 29. 02:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Siettem es nem volt idom gyonyoruen irni vesszokkel pontokkal :) A magyarokrol arra gondoltam hogy ide jon valaki feltesz kerdest ami utan segiseget var es normalis valaszokat.Nektek nem azzal kell foglalkozni hogy miert oda es miert nem mashova megyek miert igy es miert ugy es belekotni a masikat es olyan stilusba beszelni vele mint a kutya amikor kb senkinek sem artott csak normalisa valaszokat es segitseget ker erre mit kap ...:) csak a szokasos ahogy a magyarok tamadjak egymast ellensegesek es egy kis segito szandek sincs bennuk. Ott volt az elso valaszolo o is mondhatta volna hogy ilyen hulye olyan hulye de nem!! Normalisan valaszolt es arra amit kerdeztem.Lehet nekem se kellene olyanokat irnom amit irtam de nektek se kell elitelni senkit foleg ugy hogy nem is ismertek.Meg lehet mondani normalisan nem ajanlom ezert vay azert inkabb menj mashova mert emiatt es amiatt jobb vay probalkozz itt es ott es mondjatok konkretat nem pedig hogy ki hogy beszel kit erdekel ez volt a legkissebb gondom hogy en ide milyen gyonyoruen irjak es hogy nektek megfeleljen ha nem tetszik tarts magadba vagy ne irj errol beszeltem! a kotekedes a rossz indulat direkt tegyunk a masik ala gondolkozzatok el rajta..
2015. nov. 29. 22:50
 17/19 A kérdező kommentje:
2015. nov. 29. 23:13
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
#4-es. Attól,hogy nem írt ékezetet meg egy két hibája volt ez nem jön ide a témához! :D És tényleg alig lehet megélni Magyarországon! Hát szerintem mi meg sem élnénk ha nem dolgozna kint apukám. Szóval ennyit erről. 14 éves vagyok és már én most tervezem a későbbieket,hogy hogyan fogok kimenni...Nem ők vannak egyedül nyugi!
2015. dec. 26. 01:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Steinberg én is utálom a magyarokat,jó van kivétel..Pedig én is magyar vagyok😂 Ennyit erről. (Én írtam az ezelötti választ is)
2015. dec. 26. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!