Ferjem es en ausztriaba keszulunk december vegen. en magyar o kanadai a nemet nyelv nem megy csak az angol tehat erdeklodnek hogy tud e valaki megbizhato forrast ahol osztrak munka kozvetitok vannak?
december veen keszulunk ausztriaban becsbe menni a magyar kozvetitokben nem bizok es sajnos nincs ismeros egyedul angliaba de az nem szimpatikus nagyon draga
tehat ha barkinek lenne normalis otlete ahol munkat tudok keresni konnyen en takaritas pincerkedesben gondolkozom a ferjem pedig eredetileg buvar de van tapasztalata felszolgalasban gipszkarton csempe es mindent gyorsan hamar megtanul szoval kerem aki tud barmi megbizhatot segitsen :)
Akkor talán ne tegyél fel kérdéseket, vagy ha felteszel, ne mocskos magyarozz, mert ez az oldal is egy magyar oldal. Ott a végén, hogy .hu
Nem akarok beléd kötni, csak jó tanácsként mondom, hogy ez a mocskosozás sehol sem fog jó fényt vetni rád.
Egyébként most kérdés, hogy akkor magyar vagy? A kérdésedben az van, viszont azt írod, undorító népség...bár elnézve az írásodat, valószínűleg nem itt nevelkedtél és nem is használtad soha a nyelvet.
Hogy a kérdéshez is szóljak, én biztos munka és minimum alap német nélkül nem vágnék neki. Vagy, ha van néhány felesleges millió elfekvőben, akkor rajta, addig csak találtok munkát, amíg azt felélitek.
Nekem ismerősön keresztül is több mint egy évbe tellett, míg el tudtam kint helyezkedni, igaz, én nem Bécsben, hanem Graz mellett dolgozom.
Arra fel kell készülni, hogyha szállást és kaját nem adnak, akkor hiába keresel 1000, vagy akár 1500 eurót, is, meggazdagodni nem fogtok.
Mindenesetre szerintem Angliába se könnyebb kijutni, ha nincs ismerős.
11-es voltam.
még annyit tennék hozzá, hogy valóban el lehet helyezkedni kint némettudás nélkül is, de ahhoz komoly szakma (pl programozó ) kell, meg persze folyékony angol.
Ha nincs ilyen szakma, és mint írtad, felszolgálásban, vendéglátásban gondolkodtok, akkor nincs mese, kell a német. sok magyar embert ismerek, aki itt kint dolgozik,de egy sincs köztük, aki ne tudna németül. Felszolgálóknak, recepciósoknak egyértelműen kell egy biztos némettudás, és a konyhai kisegítőknek, szobalányoknak is legalább egy alapszint.
MUSZÀJ..
Ha a férjed kanadai, akkor miért nem mentek Kanadába ha angolul jól beszéltek?
Én legalábbis oda mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!