Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szép város Belgrád? Olyanok...

Szép város Belgrád? Olyanok válaszoljanak, akik nem csupán átutazóban voltak ott

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

eléggé el van balkánosodva... de van egy-két nevezetesség amit meg lehet azért nézni...

ja, és vigyázz mer a szerbek utálják a magyarokat! (najó azért a fizetö turistákat befogadják... XD)

2010. márc. 19. 19:20
 2/7 anonim válasza:
100%

Igen. Bár nagyon balkáni hangulat van. Mindenesetre ha a foci nem érdekel egy Partizan meccsre el kell menni:D ha voltál akkor megérted!

Jó utat (feltéve ha mész)

2010. márc. 19. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak szép részei, egy napot mindenképpen érdemes ott eltölteni.
2010. márc. 19. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Én voltam már többször Belgrádban [nem átutazóban, de nem is aludtam ott, még jó hogy, nekem annyira nagyon nincs messze].

Szerintem nem csúnya, de nem is a legszebb város :) Igen, az tény, hogy a szerbek nem csípik a magyarokat, főleg, hogy Belgrád nem éppen északon van :D

De mit szeretnétek megnézni? Szórakozóhelyek? "Romok"? vagy mi?

2010. márc. 31. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó: kicsit sem értem, amit írsz! Mennyi az IQ-d? Zotya
2010. márc. 31. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Hát már bocs, de a te IQ-d mennyi, ha még szöveget sem tudsz értelmezni??

Azt kérdeztem, bazz, h mi a fenét akartok megnézni Beogradban?? Műemlékeket? vagy csak szórakozni akartok, vagy mit, mert nem tudod leírni a kérdésedbe, hogy mit akartok csinálni Beogradban

2010. márc. 31. 15:57
 7/7 a piccie Barbíííííí válasza:
100%
a szerbek nem utálják a magyarokat!!! szerbiai vok, de sajnos nem Belgrádi, azért mondom h sajnos mert nagyon szép hely, és nagyon közel van a saját városomhoz, és elég sokat voltam már Belgrádban!!! mégéri elmenni!!! igaz ott kicsivel több a szerb, de magyarok is vannak!!
2010. aug. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!