Szép város Belgrád? Olyanok válaszoljanak, akik nem csupán átutazóban voltak ott
eléggé el van balkánosodva... de van egy-két nevezetesség amit meg lehet azért nézni...
ja, és vigyázz mer a szerbek utálják a magyarokat! (najó azért a fizetö turistákat befogadják... XD)
Igen. Bár nagyon balkáni hangulat van. Mindenesetre ha a foci nem érdekel egy Partizan meccsre el kell menni:D ha voltál akkor megérted!
Jó utat (feltéve ha mész)
Én voltam már többször Belgrádban [nem átutazóban, de nem is aludtam ott, még jó hogy, nekem annyira nagyon nincs messze].
Szerintem nem csúnya, de nem is a legszebb város :) Igen, az tény, hogy a szerbek nem csípik a magyarokat, főleg, hogy Belgrád nem éppen északon van :D
De mit szeretnétek megnézni? Szórakozóhelyek? "Romok"? vagy mi?
Utolsó vagyok!
Hát már bocs, de a te IQ-d mennyi, ha még szöveget sem tudsz értelmezni??
Azt kérdeztem, bazz, h mi a fenét akartok megnézni Beogradban?? Műemlékeket? vagy csak szórakozni akartok, vagy mit, mert nem tudod leírni a kérdésedbe, hogy mit akartok csinálni Beogradban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!